0

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στηρίζει μέχρι τέλους τον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος παρά τα σκαμπανεβάσματα αρχίζει να αποδίδει άριστα στο γήπεδο.

Η πρώτη σεζόν του Γιάννη Κώτσιρα στο “τριφύλλι”, ξεκίνησε με σκαμπανεβάσματα. Άρχισε ως βασικός και αναντικατάστατος μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου και έμεινε εκτός λόγω Covid-19. Επανήλθε μπαίνοντας ως αλλαγή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για να ακολουθήσουν άλλες 7 συμμετοχές ως βασικός.

Στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, δέχθηκε έντονη κριτική για το λάθος του στη φάση του γκολ της “Ένωσης”, ενώ λίγες εβδομάδες μετά, έκανε ένα λάθος στο παιχνίδι με τον Βόλο, θέλοντας να επιστρέψει τη μπάλα στον Μπρινιόλι, χωρίς να δει τον Φαν Βέερτ, ο οποίος έκανε το 1-0.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τον στήριξε και τον κράτησε βασικό στην 11άδα του Παναθηναϊκό, μέχρι να έρθει το παιχνίδι με τον Αστέρα, όπου και τραυματίστηκε χάνοντας την θέση του.

Στην 1η αγωνιστική των πλέι-οφς κόντρα στην ΑΕΚ, πέρασε στο ματς ως αλλαγή και έκανε το 1ο καλό του αγώνα μετά από καιρό, ενώ με τον Άρη στο “Βικελίδης” ήταν εξαιρετικός, συγκεντρωμένος και αλάνθαστος. Ο Κώτσιρας σε 22 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο φέτος έχει αγωνιστεί 1780 λεπτά έχοντας 2 γκολ, 11 ασίστ, 783 πάσες, 501 λάθη, 78 κερδισμένα φάουλ, 8 κίτρινες και καμιά κόκκινη.

 

 

πηγή: paopantou.gr

Γιουβέντους: Ξεκίνησε ήδη συζητήσεις με τον μάνατζερ του Σαλάχ

Previous article

Ανάλυση: Παίζει τον Απρίλιο κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.