0

Την Μπαρτσελόνα βλέπει ως ιδανικό σταθμό στην καριέρα του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος πιέζει τον μάνατζερ του να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Τζουάν Λαπόρτα.

Το ενδεχόμενο ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, να προσγειωθεί στο «Καμπ Νόου» είναι υπαρκτό. Επιθυμία του σύμφωνα με την ισπανική «Sport» είναι να ενταχθεί στο ρόστερ του Τσάβι και πιέζει τον εκπρόσωπο του Πίνι Ζάχαβι ο οποίος είναι κοντά στον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις

Ο «Λέβα» θεωρεί πως έπειτα από οκτώ σεζόν στη Γερμανία, ο κύκλος του στην Bundesliga έχει τελειώσει. Στην Μπάγερν, ωστόσο, πιστεύουν ότι δεν υπάρχει λόγος να φύγει, παρά το γεγονός ότι εδώ κι αρκετό διάστημα δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους, η οποία λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Σύμφωνα με τα όσα τονίζει το ισπανικό δημοσίευμα ο 33χρονος διεθνής Πολωνός φορ -θα κλείσει τα 34 στα τέλη Αυγούστου- αναζητά διεθνή αναγνώριση που δεν είχε στη Γερμανία. Του είναι ξεκάθαρο ότι σε έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα θα είχε περισσότερες ευκαιρίες για ατομικά βραβεία, όπως αυτό της «Χρυσής Μπάλας», ενώ το γεγονός ότι στην τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα» βρίσκεται ο Τσάβι κάνει τον Λεβαντόφσκι ακόμα πιο «ζεστό» για την μετακόμισή του στο «Καμπ Νόου».

Από την πλευρά της πάντως η Μπάγερν και συγκεκριμένα ο αθλητικός διευθυντής της, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, επιβεβαίωσε την πρόθεση του συλλόγου να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πολωνού επιθετικού, αλλά ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ερωτηθείς για την τοποθέτηση αυτή εξέφρασε άγνοια, τονίζοντας πως δεν γνώριζε ότι η Μπάγερν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Πρώτη φορά το ακούω», ανέφερε χαρακτηριστικά o 33χρονος στράικερ των Βαυαρών.

 

Ομόφωνη απόφαση για σέντρα στις 20/8 – Τα δεδομένα για τη νέα χρονιά

Previous article

Η “σπόντα” του Πρίφτη: Τι εννοεί για «δομικά θέματα» και περιορισμούς;;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.