0

Όλα όσα είχε στο μυαλό του ο Δημήτρης Πρίφτης

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, όμως ο Δημήτρης Πρίφτης τοποθετήθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης για όλα τα… κακώς κείμενα της ομάδας σε όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν δίστασε να παραδεχτεί πως υπάρχουν δομικά θέματα στην ομάδα και αρκετοί περιορισμοί που τον εμποδίζουν να κάνει αυτά που θα ήθελε

 

Πρώτα απ’ όλα, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει κανείς την άνιση κατανομή του μπάτζετ, αφού 3 παίκτες (ΝέντοβιτςΠαπαπέτρου και Παπαγιάννης) λαμβάνουν σχεδόν τα… μισά χρήματα που δίνονται στο ρόστερ, γεγονός που αναγκαστικά περιορίζει τα χέρια του προπονητή για τις υπόλοιπες κινήσεις.

Φυσικά υπήρξαν προβλήματα και αγωνιστικά, με τον Νέντοβιτς να μένει εκτός στο ξεκίνημα της σεζόν και να αργεί να μπει, ενώ ο Παπαπέτρου βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός δράσης, χάνοντας μεταξύ άλλων και τον τελικό του Κυπέλλου, που έκρινε έναν τίτλο!

Παράλληλα, ο προπονητής του «Εξάστερου» δεν ήθελε να διώξει τόσο νωρίς τον Πέρι, αλλά να τον διατηρήσει για ένα διάστημα στο ρόστερ, έως ότου ενσωματωθεί και προσαρμοστεί ο Γιόβιτς. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν κατέστη εφικτό, με τον Σέρβο να μπαίνει κατευθείαν στα… βαθιά και τελικά να τραυματίζεται και να τίθεται και αυτός «νοκ-άουτ».

Τέλος, εξέλιξη που επηρέασε δραστικά όλο τον σχεδιασμό της ομάδας ήταν η απόφαση του Τι Τζέι Μπρέι να αποσυρθεί από την δράση αμέσως πριν την έναρξη της «πράσινης» προετοιμασίας, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να υπολογίζουν τον Αμερικανό γκαρντ.

Όλα αυτά δημιούργησαν πολύ δύσκολες συνθήκες για τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχει σαφέστατα μεγάλες ευθύνες για την εικόνα της ομάδας σε όλη διάρκεια της χρονιάς, αλλά είναι προφανές πως τα προβλήματα είναι περισσότερα και έχουν τις ρίζες τους πιο… βαθιά από τις επιλογές ή το κοουτσάρισμα του Έλληνα τεχνικού.

“Βόμβα”: Ο Λεβαντόφσκι πιέζει τον μάνατζερ του να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα

Previous article

«Δεν υπάρχει θέμα Βιτίνιο στον Παναθηναϊκό»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.