0

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ξεκινήσει δειλά δειλά να εξετάζουν και το τι θα κάνουν τη νέα σεζόν, μιας και εάν καταφέρουν είτε να βγουν Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, είτε κατακτήσουν το κύπελλο Ελλάδος, τότε φαντάζει δεδομένο πως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παραμείνει και του χρόνου.

Όσον αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης τη νέα σεζόν, φαντάζει δεδομένο πως οι πράσινοι θα αποκτήσουν έναν βασικό σέντερ φορ, μιας και φαντάζει απίθανο να παραμείνουν και ο Καρλίτος και ο Μακέντα, ενώ δεν αποκλείεται να φύγουν και οι δύο. Οπότε λογικά θα αποκτηθεί ένας φορ του…. εκατομμυρίοιυ που θα πλαισιωθεί από τον Ιωαννίδη και έναν ακόμη Έλληνα φορ, είτε μια πιο οικονομική λύση. Ιδανική παραδείγματος χάρη θα ήταν η περίπτωση του Νίκου Καρέλη.Σ

Σχετικά με τις υπόλοιπες θε΄σεις φαντάζει δεδομένη η απόκτηση δύο εξτρέμ, για να πλαισιώσουν ιδανικά τους εξαιρετικούς Αϊτόρ και Παλάσιος, μιας και ο Βιτάλ έχει ήδη… φύγει, ενώ και ο Χατζηγιοβάνης φαντάζει απίθανο να ανανεώσει.

Όσον αφορά τον άξονα, αναμένεται να φύγουν οι Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο και Λούντκβιστ, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνουν 2 προσθήκες, ενώ θα έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο ο Κουρμπέλης.

Τέλος, το «Τριφύλλι» πρόκειται να αποκτήσει έναν αριστερό μπακ για αναπληρωματικό του Χουάνκαρ (ή δύο εάν φύγει ο Ισπανός) και έναν δεξιό μπακ, για βασικό, από τη στιγμή που ο Σάντσες λογικά θα αποχώρήσει, ενώ δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού ο Κώτσιρας.

«Ρουκ Ζουκ» και απίθανη περιγραφή για… εξοχικό και ΣΕΦ! (vid)

Previous article

Επιστρέφει νωρίτερα στη δράση ο Μακέντα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.