0

Ο Ιταλός θα επιστρέψει στο πιο κρίσιμο σημείο.

Ο Φεντερίκο Μακέντα ταλαιπωρήθηκε αρκετά τη φετινή χρονιά, μιας και πέρασε πολλά με τον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του κι αναγκάστηκε στις 16 του περασμένου Φλεβάρη να περάσει την πόρτα του χειρουργείου σε κλινική της πατρίδας του Ιταλίας, εξειδικευμένη σε θέματα τέτοιων τραυματισμών, προκειμένου να ξεπεράσει μια και καλή το πρόβλημα στον αστράγαλο.

Πλέον βαδίζει με πολύ σταθερά βήματα στο δρόμο της μεγάλης επιστροφής του, η οποία θα είναι στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς.

Ο Μακέντα τις τελευταίες 15ημέρες έχει ξεκινήσει τρέξιμο, ενώ ακολούθως πρόσθεσε στο ασκησεολόγιό του και πρόγραμμα με μπάλα. Κι ακόμη και στα ρεπό της ομάδας (όπως το σημερινό), δουλεύει ατομικά με personal trainer για να επιστρέψει πιο δυνατός.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα ο “Κίκο” ετοιμάζεται να “μπει” (και) σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας, μετρώντας πλέον κι επίσημα… αντίστροφα για την επάνοδό του σε φουλ δράση. Το πιο σημαντικό δε είναι πως πλέον δεν πονάει στον αστράγαλό του, βγάζει καθημερινά μεγαλύτερη ένταση στα προγράμματά του και προχωράει με υπομονή, αλλά και μεγάλη θέληση.

Ιατρικά είναι στο απαιτούμενο μετεγχειρητικό επίπεδο μετά την επέμβαση που έκανε και πλέον το ζητούμενο είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ρυθμού.

Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος στα δύο ματς με την Λαμία, αλλά και στις τελευταίες αγωνιστικές για το κύπελλο.

 

Πολλές αλλαγές στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι

Previous article

Με πείσμα και προσήλωση για το κάτι παραπάνω!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.