0

Τα είπαν για τον Βοτανικό, τώρα θα… μιλήσει η κάλπηΌλα στο τραπέζι για τον Βοτανικό, τώρα θα… μιλήσει η κάλπη.

Σε μια ανοιχτή συνέλευση διάρκειας σχεδόν έξι ωρών, η διοίκηση του ΑΣ Παναθηναϊκού, με την παρουσία των Τάκη Μαλακατέ, Δημήτρη Βρανόπουλου και Βασίλη Παυλόπουλου συνομίλησε με μέλη του στη Λεωφόρο, με φόντο την επικείμενη-κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη. Στην οποία θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για τη Διπλή Ανάπλαση και που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12:00-19:00.

Στην ανοιχτή συζήτηση πήραν μέρος μέλη, τα οποία έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στην προσεχή διαδικασία, όπως και μέλη τα οποία δεν έχουν. Εκφράστηκαν συμφωνίες, διαφωνίες και ενστάσεις, ενώ συμμετοχή υπήρξε και από την πλευρά της ΠΑΕ μέσω του αντιπροέδρου της, Γιάννη Παναγιωτίδη.

Τα μέλη του Συλλόγου καλούνται να ψηφίσουν ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ σε ό, τι αφορά τις συμβάσεις του Παναθηναϊκού Α.Ο για τη διπλή ανάπλαση. Η γενική συνέλευση έχει οριστεί για σήμερα στις 11 το πρωί, αλλά το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει απαρτία, όπως συμβαίνει στις περισσότερες φορές. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία θα επαναληφθεί 24 ώρες μετά.

Έτσι, λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την Τετάρτη 30 Μαρτίου και από τις 12:00 μέχρι και τις 19:00 ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα ψηφίσει και θα αποφασίσει για το γηπεδικό ζήτημα.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου είναι 4.204 και απαιτούνται τα 2/3 προκειμένου να «περάσει» το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ.

Παναθηναϊκός: Η Ανοιχτή Συνέλευση για τον Βοτανικό

Κριστιάνο Ρονάλντο: The Legend!

Previous article

Πόσα πεταμένα λεφτά δεξιά κι αριστερά….

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.