0

«Βόμβα» έσκασε στην Αρμάνι, καθώς ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ

Κεραυνός εν αιθρία στην Αρμάνι Μιλάνο, καθώς η Ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

Μια είδηση σοκ για τον Έλληνα πάουερ φόργουορντ που αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την Αρμάνι.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Ιταλικής ομάδας ο Ντίνος Μήτογλου βρέθηκε θετικός σε έλεγχο αντί – ντόπινγκ στις 4 Μαρτίου, λίγο μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την Euroleague.

Ο Έλληνας άσος είναι σε καθεστώς τιμωρίας και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις, μόλις γνωστοποιηθούν όλα τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα όσον αφορά το δείγμα του αθλητή.

Οι προβλεπόμενες ποινές

Εξαιρετικά δύσκολη κρίνεται η συμμετοχή του Ντίνου Μήτογλου στο Eurobasket 2022

Η ιταλική ομάδα γνωστοποίησε το γεγονός μία ημέρα μετά την αποδέσμευση του Ρικάρντο Μορασκίνι για τον ίδιο ακριβώς λόγο με το είδος της ουσίας, ωστόσο και στις δυο περιπτώσεις να παραμένει άγνωστο.

Γεγονός που θα κρίνει το μέλλον των δυο παικτών και το διάστημα αποχής τους από τα παρκέ. Συγκεκριμένα, ο κανονισμός της FIBA ορίζει, πως η τιμωρία μπορεί να είναι από αποκλεισμός 3 μηνών, μέχρι και 4 ετών για πιο «σκληρές» ουσίες.

Όπως και να έχει η Αρμάνι θα στερηθεί τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου παίκτη στην κρίσιμη καμπή της Euroleague, ενω το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ελληνα φόργουορντ και στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

 

Σαν σήμερα: Δολοφονείται ο Μιχάλης Φιλόπουλος

Previous article

Σταθερά πάνω από τα 2 ευρώ η βενζίνη – Μικρή ανάσα από την επιδότηση καυσίμων αναμένουν οι καταναλωτές

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.