0

Σταθερά άνω των 2 ευρώ το λίτρο πωλείται η βενζίνη, μια τάση που θα συνεχιστεί και κατά τις επόμενες ημέρες δεδομένων των διεθνών τιμών πετρελαίου.

Οι χώρες εισαγωγής πετρελαίου έχουν στραμμένο το βλέμμα στην Ουκρανία ενώ η αγορά δυσκολεύεται να προβεί σε κάποια ασφαλή πρόβλεψη για την πορεία των τιμών με αποτέλεσμα όλα τα σενάρια να θεωρούνται πιθανά. Στο πλαίσιο αυτό, κάποιοι παράγοντες της διεθνούς αγοράς δεν αποκλείουν το πετρέλαιο να προσεγγίσει και τα 250 δολάρια ως αποτέλεσμα του πολέμου και του αντίκτυπου της εξάρτησης από τις ρωσικές εισαγωγές.

«Δεν θα επιστρέψουμε στην κανονική λειτουργία σε λίγους μήνες», ανέφερε ο Pierre Andurand, ένας από τους πιο γνωστούς διαχειριστές hedge funds του κλάδου, μιλώντας στο FT Commodities Global Summit στη Λωζάνη. «Νομίζω ότι χάνουμε για πάντα τη ρωσική προσφορά από την ευρωπαϊκή πλευρά». Το αργό μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 250 δολάρια βαρέλι φέτος, διπλάσιο των σημερινών επιπέδων, εκτίμησε.

πηγή: insider.gr

Χαμός: Ντοπέ βρέθηκε ο Μήτογλου μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό!

Previous article

Κριστιάνο Ρονάλντο: The Legend!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.