0

Welcome to Piraeus, καλωσορίσατε στον Πειραιά, στο ανεξάρτητο «κράτος» της Ελλάδας.

Συχνά αναφωνούμε πως φτάσαμε στον πάτο, όμως τα γεγονότα συχνά μας διαψεύδουν και μας θυμίζουν πως υπάρχει και παρακάτω. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το απόγευμα στον Πειραιά…

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά για να αναχωρήσει για το Ηράκλειο, όπου η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο δίνει αύριο αναμέτρηση. Ξαφνικά, κατέφθασαν τέσσερα… παλικάρια με μηχανάκια και απαίτησαν από έναν αθλητή του Παναθηναϊκού να αφαιρέσει την φανέλα του «τριφυλλιού».

Ο αθλητής ήταν Κολομβιανός και δεν κατάφερε να συνεννοηθεί, με μία συμπαίκτρια και έναν συμπαίκτη τού να παίρνουν τον λόγο και να εξηγούν πως δεν καταλαβαίνει ελληνικά. Οι «άγνωστοι» συνέχισαν να απειλούν τον αθλητή του «τριφυλλιού», λέγοντας πως σε περίπτωση που δεν βγάλει την φανέλα θα ενημερώσουν περισσότερα άτομα ενώ ένας εξ’ αυτών ανέφερε: «Δε θα σας αφήσουμε να φύγετε αν δεν την δώσετε».

Εν τέλει, ο αθλητής του Παναθηναϊκού υπάκουσε για να μην ακολουθήσουν τα χειρότερα.

 

Ανάρτηση Παπαγιάννη με… τριφύλλια και τάπες (pics)

Previous article

Η τηλεοπτική μετάδοση του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.