0

Η εβδομάδα που διανύσαμε ήταν αφιερωμένη στον Βοτανικό. Αυτό ήταν το πρώτο «πράσινο» θέμα συζήτησης και απολύτως δικαιολογημένα.

Όλα τα φώτα πήγαν στην ψηφοφορία. Ωστόσο, προπονητής και παίκτες δεν επηρεάστηκαν. Η απόφαση που ελήφθη, άλλωστε, δεν επηρεάζει άμεσα κανέναν στον σύλλογο. Αντιθέτως, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως χωρίς πίεση δουλεύουν καλύτερα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Φυσικά εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα και ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει κόντρα στον ΠΑΟΚ μία πολύτιμη νίκη για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Tο δίλημμα στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στον Άρη είδαμε το «τριφύλλι» να παρατάσσεται με τριάδα στην άμυνα. Αυτός ο σχηματισμός λειτούργησε. Ενδεχομένως να τον ξαναδούμε. Μάλλον όχι, όμως, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε δοκιμές και στις προηγούμενες μέρες με τριάδα, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην τετράδα.

Ο Κώτσιρας είναι το φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας και στο αριστερό θα επιστρέψει ο Χουάνκαρ. Για πρώτη φορά στα πλέι οφ θα ξεκινήσει ο Βέλεθ δίπλα στον Σένκεφελντ έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ στα δοκάρια θα βρίσκεται και πάλι ο Μπρινιόλι.

Το ερώτημα είναι η τριάδα των χαφ. Ο Βιγιαφάνιες δεν βγαίνει. Ήταν ο καλύτερος με τον Άρη, βρίσκεται γενικά σε φόρμα και έχει και ηγετικά χαρακτηριστικά. Πιθανότατα θα επιστρέψει ο Πέρεθ και μία θέση είναι αυτή που παίζεται. Αλεξανδρόπουλος ή Γκατσίνοβιτς το δίλημμα του Σέρβου τεχνικού. Ο νεαρός Έλληνας έχει περισσότερα τρεξίματα, βγάζει μεγαλύτερη ενέργεια και ενδεχομένως η πλάστιγγα γείρει υπέρ του, καθώς με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να αμυνθεί κατά διαστήματα.

Τέλος, Αίτόρ και Παλάσιος έχουν πάρει δικαιολογημένα τις φανέλες σπίτι τους με τις εμφανίσεις τους και συνήθως την τριάδα συμπληρώνει πια ο Ιωαννίδης. Από τη στιγμή που είναι καλά, δεν υπάρχει λόγος να μην ξεκινήσει. Είναι εμφανές πως ο Καρλίτος δεν μπορεί να βοηθήσει όσο θα ήθελε και η εικόνα του τελευταία μόνο απογοητευτική μπορεί να χαρακτηριστεί.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 1.

 

Η ξεφτίλα του Πειραιά: Τα έβαλαν με αθλητές ΑμεΑ: «Αν δεν δώσεις την φανέλα δεν φεύγουμε – Θα φωνάξουμε και άλλα άτομα»

Previous article

Έρχεται ο πρώτος άτυπος τίτλος ιδιοκτησίας για το «Απόστολος Νικολαΐδης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.