0

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Αϊτόρ. 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά ισορροπημένο τα ”φτερά” του Παναθηναϊκού ήταν εκείνα που έκαναν την διαφορά. Οι δύο wingers. Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος και ο Αϊτόρ. Ο Αργεντινός εξτρέμ έκανε άνω-κάτω τον Βιερίνια από δεξιά, δημιουργούσε συνεχώς ρήγματα και η εξαιρετική του σέντρα ”έφτιαξε” τον Ισπανό που πρόλαβε τον Σάστρε, εκμεταλλεύθηκε την άστοχη έξοδο του Πασχαλάκη και άνοιξε το σκορ. Οι δύο μεσοεπιθετικοί έχουν πάρει από το χέρι την ομάδα μέσα στο 2022 και τον οδηγούν στην ευρωπαϊκή επιστροφή με γκολ και ασίστ.

Ας μου επιτρέψετε, όμως, μία παραπάνω αναφορά στον Παλάσιος. Αυτό το παιδί κάνει τόσο σπουδαία δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, είναι τόσο καθοριστικός που πραγματικά του βγάζεις το καπέλο σε κάθε παιχνίδι. Στο τελευταίο λεπτό σπριντάρει να πιέσει τον στόπερ του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή και κερδίζει ένα πλάγιο που ισοδυναμούσε με… γκολ για να σπάσει η πίεση και να τελειώσει το ματς. Είναι μεγάλη παιχτάρα ο Ελ Τούκου και ας μην είναι φαντεζί, ζογκλέρ και ”εμπορικός”. Στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και από τέτοια έχει άπειρη.

Δεν τον δίνει έτσι απλά!

Previous article

Ο Γιοβάνοβιτς κι ο Παναθηναϊκός παίζουν πλέον και για το αποτέλεσμα και πολύ καλά κάνουν

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.