0

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι το υπ. αριθμόν 1 ζήτημα που απασχολεί τους διοικούντες την Λίβερπουλ.

Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου επιθετικού, λήγει τον Ιούνιο του 2023 και ήδη, οι «μνηστήρες» που θέλουν να τον πάρουν από το «Ανφιλντ» είναι αρκετοί και φυσικά, πρόκειται για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα, ο «Μο» θα εξακολουθήσει να προσφέρει χαρές και τρόπαια στους φίλους της ιστορικής ομάδας, καθώς το επόμενο χρονικό διάστημα, αναμένεται να δεχθεί μία οικονομική πρόταση από τους «κόκκινους», που δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

Πρόσφατα, ο 29χρονος άσος, ο οποίος έχει σκοράρει εφέτος 28 φορές κι έχει μοιράσει δέκα ασίστ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, απέρριψε πρόταση ύψους 475.000 ευρώ σε εβδομαδιαία (!) βάση. Όπως, όμως, αποκαλύπτει η «Sunday Mirror», ο Σαλάχ είναι έτοιμος να υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την διοίκηση της Λϊβερπουλ, καθώς η νέα πρόταση, θα αφορά εβδομαδιαίο μισθό, ύψους 593.000 (!) ευρώ, δηλαδή, όσα χρήματα εισπράττει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Γκάιτς: «Να φέρω τον Παναθηναϊκό στην κορυφή, εκεί που του αξίζει»

Previous article

Μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό, κεκλεισμένων με Εσπερίδες!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.