0

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Χωρίς κόσμο με τις Εσπερίδες.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα κληθούν να δώσουν το πρώτο ματς της ημιτελικής σειράς, στην οποία προηγούνται με 2-0, κόντρα στην ομάδα της Καλλιθέας χωρίς τη συμπαράσταση των φίλων των «πράσινων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΟΚ συνεδρίασε στο ΟΑΚΑ και κατέληξε στις εξής αποφάσεις:

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Παναθηναϊκός την πειθαρχική ποινή της διεξαγωγής μίας αγωνιστικής ημέρας κεκλεισμένων των θυρών, από αγώνες Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, για γεγονότα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (16/3, Α1 Γυναικών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο Ολυμπιακός Βόλου ΑΣ 1937 την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ για γεγονότα στον αγώνα με τα Ιωάννινα ΣΚ (13/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

*Επιβάλλει στο αθλητικό σωματείο ΝΕ Μεγαρίδος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και παράλληλης ανακοίνωσής της σε όλα τα σωματεία της δύναμης της ΕΟΚ (14/3, Β’ Εθνική Ανδρών).

Η Λίβερπουλ προσφέρει συμβόλαιο μαμούθ σε Σαλάχ!

Previous article

Πρέπει να βρεθεί η “χρυσή τομή” με τον Χουάνκαρ!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.