0

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς  αναφέρεται στην βελτίωση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ακόμα μια απόδειξη της βελτίωσης του παιχνιδιού του Παναθηναϊκού και μια συνέχεια στο σερί των τελευταίων αγώνων. «Σίγουρα παίζουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα, ειδικά στην Ευρωλίγκα, αλλά προσπαθούμε», ανέφερε ο Σέρβος γκαρντ και πρόσθεσε «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, έχουμε πολύ καλό γκρουπ, όλοι προσπαθούν. Αυτό δίνει ενέργεια να συνεχίσουμε σε αυτό το στυλ και σε όσα θέλει ο προπονητής από εμάς. Έρχεται το πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και θέλουμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό απέχει μία εβδομάδα, όμως «δεν μιλάμε πολύ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ακόμα. Πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και κοιτάμε μόνο αυτό που έχουμε στον ορίζοντα», είπε.

Παρ’ όλα αυτά αναγνωρίζει και ο ίδιος τη σημασία του αγώνα στο ΟΑΚΑ. «Προφανώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τρομερά σημαντικό. Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό γιατί θα έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που τους συναντήσουμε στα πλέι οφ. Δεν θα έλεγα όμως ότι είναι το πιο καθοριστικό παιχνίδι».

Την ίδια στιγμή επεσήμανε πως «ακόμα και να χάσουμε θα εμφανιστούμε στην προπόνηση και θα παίξουμε κι άλλα παιχνίδια. Τα πάντα μπορούν να γίνουν. Ακόμα κι αν δεν έχουμε το πλεονέκτημα έδρας θα προσπαθήσουμε να εκπλήξουμε τον αντίπαλο».

Σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της εικόνας της ομάδας του Πρίφτη παίζει το κλίμα που επικρατεί στα ενδότερα. Το οποίο είναι σε πολύ καλά επίπεδα. «Το κλίμα είναι καλό. Όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να κάνουμε επιτυχημένη τη σεζόν. Προσπαθήσαμε στο Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι γιατί ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικά και δεν μιλάω μόνο για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ακόμα 2 βήματα πριν παίξουμε μαζί τους. Είμαστε πεινασμένοι, αλλά ταυτόχρονα και έξυπνοι ώστε να μείνουμε μακριά από την πίεση».

Ως ένας από τους ηγέτες της ομάδας, το φορτίο που έχει για να οδηγήσει το «τριφύλλι» εντός παρκέ είναι μεγάλο. Ιδίως στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να έχει καθοριστικό ρόλο. Παρ’ όλα αυτά, φροντίζει να αφήνει την πίεση μακριά από το παιχνίδι του. «Πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μου αρέσει η πίεση, μου αρέσει να μένω μακριά. Έτσι αφήνω το παιχνίδι να έρθει σε μένα και βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου. Με αυτόν τον τρόπο προσεγγίζω και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», εξήγησε.

Κλείνοντας την κουβέντα δεν μπορούσε να μην σταθεί στη στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο της ομάδας. Που ακόμα και σε δύσκολες στιγμές στέκεται στο πλευρό όλων στο «πράσινο» στρατόπεδο, αποτυπώνοντας την τρομερή σχέση που έχουν «χτίσει» ομάδα και κόσμος τα τελευταία χρόνια.

«Είναι τρομερή η στήριξη. Στην ίδια κατάσταση, ακόμα κι αν έχουμε άσχημα παιχνίδια ποτέ δεν βιώσαμε κάτι αρνητικό φέτος στο ΟΑΚΑ. Ακόμα κι αν δώσαμε αρκετούς λόγους στον κόσμο να μην είναι ικανοποιημένος. Είμαστε ευγνώμων γι αυτό. Είμαι σίγουρος ότι θα μας στηρίζουν ως το τέλος. Ακόμα και σε κομμάτια που κάποιοι παίκτες, όπως εγώ, παρουσιαζόμαστε κουρασμένοι, εκείνοι μας δίνουν τρομερή ώθηση», ήταν τα λόγια του.

Καταλυτικός με τα γκολ του στα κρίσιμα ματς – Γυαλίζει το… μάτι κόντρα στον ΠΑΟΚ!

Previous article

Μέρος του προγράμματος ο Μακέντα μετά από δύο μήνες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.