0

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (18:30) σε μια σπουδαία μάχη που μπορεί να κρίνει τον πρωταθλητή.

Έτοιμες για τον «τελικό» της χρονιάς είναι οι δύο ομάδες

Τα ψέματα τελείωσαν για «πολίτες» και «κόκκινους». Απόψε οι δύο καλύτερες φετινές ομάδες στην Αγγλία τίθενται αντιμέτωποι με το διακύβευμα να είναι τεράστιο. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή αλλά νιώθει την καυτή ανάσα της Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» είδαν την διψήφια διαφορά, την οποία είχαν να μειώνεται στην ελάχιστη τιμή της. Πλέον τα πάντα είναι ανοικτά αναφορικά με τον πρωταθλητή.

Το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτη για το Champions League επικεντρώνεται στην Premier League. Οι «πολίτες» θέλουν την νίκη στο αποψινό ντέρμπι για να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το όγδοο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν υπολογίζει μονάχα στον τραυματία Ρούμπεν Ντίας. Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο την νίκη. Εφόσον ηΜάντσεστερ Σίτι νικήσει, θα γίνει το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Από την μεριά του ο Γιούργκεν Κλοπ έχει διαθέσιμα όλα τα όπλα στη φαρέτρα του για το σπουδαιότερο φετινό παιχνίδι της Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» προέρχονται από την πολύ καλή εμφάνιση και εμφατική νίκη επί της Μπενφίκα για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Απόψε ψάχνουν ένα τεράστιο διπλό μέσα στο σπίτι της μεγάλης τους αντιπάλου. Ο Γερμανός τεχνικός υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και θέλει να κερδίσει με τις επιλογές του στην σκακιέρα των προπονητών τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Στον πρώτο γύρο, στο Anfield οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 2-2 σε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακό ρυθμό και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Μετά την αποψινή εξαιρετικά κρίσιμη αναμέτρηση οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού για τις 16 Απριλίου, όταν και θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου Αγγλίας. Παράλληλα, πολίτες και κόκκινοι δεν είναι καθόλου απίθανο σενάριο να διεκδικήσουν στις 28 Μαΐου στο Παρίσι το Champions League!

 

Η Μπριζ «βλέπει» τον Ιωαννίδη αλλά τα βρίσκει… σκούρα στην τιμή

Previous article

Αυτή είναι η αλήθεια για νέο συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς – Tι ισχύει !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.