0

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς δεν έχουν πει κουβέντα για τη νέα χρονιά και το αν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Αναμφίβολα το να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για να φέρει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα, ήταν επιλογή του boss 101%. Ο ίδιος έκανε το interview μαζί του.

Ο ίδιος μάλιστα του αξίωσε να ΜΗΝ εμπλακεί κανένας agent στις διαπραγματεύσεις. Ο ίδιος του ζήτησε εν τέλει μονοετές συμβόλαιο.

Δέκα μήνες μετά, ο Παναθηναϊκός με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο είναι στο -1 από την 3η (και τελευταία για την Ευρώπη) θέση της Super League 1 και στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την Λαμία.

Το club βγάζει μία επιβλητικότητα εντός Λεωφόρου, αλλά οι 10 ήττες ακόμη ηχούν ως καμπανάκι κινδύνου εν όψει της επόμενης μέρας.

Πέραν αυτού, υπάρχουν και διαπροσωπικές σχέσεις εντός των αποδυτηρίων που ΄χουν «τσαλακώσει» και έχουν τεθεί υπόψιν στο αφεντικό.

Και πλέον το ερώτημα που τίθεται είναι: Θα συνεχίσει ή όχι ο 60χρονος Σέρβος προπονητής στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν; Σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων ναι, αλλά επισήμως ουδείς από το «τριφύλλι» (Αλαφούζος, Παναγιωτίδης, Βλάχος) έχει ενημερώσει τον κόουτς για το αν θα λάβει ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης.

Σε σημείο που και ο ίδιος ο Γιοβάνοβιτς να ΄χει αρχίσει να απορεί σε συζητήσεις του με τους συνεργάτες του. Conflict issue αποτελεί η επιλογή ή μη τεχνικού διευθυντή. Απαραίτητη προσθήκη κατά το δοκούν του club, πλέον πιο flexible το μυαλό του Σέρβου τεχνικού ως ιδέα.

Οριστική απόφαση επί του θέματος θα ληφθεί μετά το Πάσχα και σύμφωνα με τα αγωνιστικά achievements του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αμοιβαία πρόθεση μπορεί να υφίσταται, αλλά ΠΟΤΕ δεν αποτέλεσε από μόνη της δίοδο για συμφωνία. Ο νοών νοείτω…

 

Τιτανομαχία τίτλου στο «Έτιχαντ»

Previous article

Τα πλάνα του Γιοβάνοβιτς για τα Γιάννινα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.