0

Πως σκέφτεται να κατεβάσει ο Γιοβάνοβιτς την ομάδα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κάθε ματς έχει τη δική του σημασία στα πλέι οφ. Ωστόσο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός (19:00, Novasports Prime HD) έχει μία μεγάλη ευκαιρία.

Καλείται να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά να πάρει απόσταση από έναν εκ των αντιπάλων του. ΑΕΚ και Άρης διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ. Έστω ένας εκ των δύο θα αφήσει βαθμούς. Εφόσον ο Παναθηναϊκός περάσει από τους «Ζωσιμάδες», θα έχει βγει κερδισμένος. Χώρια από το ψυχολογικό κομμάτι που παίζει τη δική του σημασία.

Με τρίποντο σε μία έδρα που χρόνια τώρα έχουν μόνο αρνητικά αποτελέσματα, οι «πράσινοι» θα κοιτούν τη συνέχεια αυτού του μίνι πρωταθλήματος με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν παίζει με ένα ιδιαίτερο στυλ. Κάνει δύο ζώνες άμυνας, περιμένει πολλές φορές στο δικό του μισό και ψάχνει με βαθιές μπαλιές τον Περέα. Όλα αυτά έχουν επισημανθεί προφανώς από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως και το πώς θα διασπαστεί η αντίπαλη άμυνα. Αυτό είναι το στοίχημα. Να μπορέσει δηλαδή ο Παναθηναϊκός να βγάλει φάσεις κόντρα σε μία ομάδα που θα κάθεται πίσω.

Από εκεί και πέρα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές από τον Σέρβο. Δεν υπάρχει και λόγος. Όσοι ξεκίνησαν με τον ΠΑΟΚ και είναι διαθέσιμοι, θα πάρουν και πάλι φανέλα βασικού. Ουσιαστικά μόνο ένα είναι το κενό που έχει προκύψει και πρέπει να καλυφθεί. Μιλάμε για την απουσία του Βιγιαφάνιες, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Ο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την «πράσινη» εστία για ένα ακόμη ματς έχοντας μπροστά του τους Βέλεθ και Σένκεφελντ. Εφόσον κριθεί απαραίτητο, ίσως δούμε στη διάρκεια του ματς και τον Σάρλια. Φαίνεται πως ο σχηματισμός με τους τρεις στόπερ κερδίζει πόντους και ειδικά τώρα που τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Ο Χουάνκαρ, που σκόραρε με τον ΠΑΟΚ, δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Μάλιστα άνοιξε ξανά και η συζήτηση για το νέο του συμβόλαιο και ίσως στη διακοπή υπάρξουν εξελίξεις. Δεξιά θα είναι ο Κώτσιρας που έκανε καλό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Δύσκολα δεν βρίσκεται ο Πέρεθ στο αρχικό σχήμα, ενώ αυτό ισχύει και για τον Γκατσίνοβιτς από τη στιγμή που αποκτήθηκε. Ποιος θα κάνει τριάδα μαζί τους; Κουρμπέλης και Αλεξανδρόπουλος παλεύουν για μία θέση.

Όσο για την τριπλέτα μπροστά; Δεν αλλάζει. Παλάσιος και Αϊτόρ στην κατάσταση που βρίσκονται τους τελευταίους μήνες έχουν πάρει σπίτι τους τη φανέλα του βασικού, ενώ και ο Ιωαννίδης σπάνια βγαίνει. Για το συγκεκριμένο ματς είναι και ο μοναδικός επιθετικός στην αποστολή, αφού ο Καρλίτος έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού και ο Μακέντα θέλει κάποιες επιπλέον μέρες για να επανέλθει σε αποστολή.

 

Αυτή είναι η αλήθεια για νέο συμβόλαιο στον Γιοβάνοβιτς – Tι ισχύει !

Previous article

Τι θα γίνει τελικά με τον Βιτάλ, θα μείνει ή θα φύγει;;

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.