0

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για… γερή ανακαίνιση στο νέο του σπίτι.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε πλήρη συμφωνία με την Κυβέρνηση για την παραχώρηση του κλειστού του ΟΑΚΑ, μαζί με όλους τους υπόλοιπους απαραίτητους χώρους και πλέον ψάχνει τους καλύτερους τρόπος για να το αξιοποιήσει και να αυξήσει τα έσοδά του.

Ένας τρόπος που μπορεί να γίνει αυτό λοιπόν, είναι και η ονοματοδοσία. Με το ΟΑΚΑ να περνά στα χέρια του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο κλειστό το όνομα κάποιου χορηγού, εισπράττοντας φυσικά το αντίστοιχο αντάλλαγμα.

Σε πρακτικό επίπεδο, ακόμα και στην κατάσταση που βρίσκεται φέτος η ομάδα, ένα ποσό της τάξεως των 1-2 εκ. ευρώ τον χρόνο μπορεί να αποτελέσει ρεαλιστικό έσοδο.

Από εκεί και πέρα, στην εκπομπή «Magic Euroleague» του «SDNA» αναφέρθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να γίνουν μέσα στο ΟΑΚΑ και σουίτες. Χώροι υπάρχουν και δεν αποκλείεται να αφαιρεθούν και κάποιες σειρές καθισμάτων, ώστε να βρεθούν στην θέση τους οι απαραίτητες σουίτες!

«Βασιλιάς» στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς και ετοιμάζεται για το back to back!

Previous article

Άπαντες έτοιμοι – Αυτή είναι η ενδεκάδα!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.