0

Άπαντες έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη της Λεωφόρου!

Μεγάλη μέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι “πράσινοι” υποδέχονται σήμερα (17/4) τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ στη Λεωφόρο, σε ένα κρίσιμο ντέρμπι στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κυνηγά το “τριφύλλι”.

Μετά από καιρό, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει περισσότερες επιλογές από τον πάγκο, καθώς έπειτα από σημαντικό διάστημα απουσίας επέστρεψε στην αποστολή ο Μακέντα. Ουσιαστικά, μοναδική απώλεια είναι ο τιμωρημένος Χουάνκαρ.

Όσον αφορά τώρα την ενδεκάδα του ντέρμπι, ο Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει οριστικά. Ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα παίξουν οι Κώτσιρας, Σάντσες, Βέλεθ και Σένκεφελντ. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς, ενώ στην επίθεση θ’ αγωνιστούν οι Αϊτόρ-Παλάσιος σε αριστερό και δεξί άκρο αντίστοιχα, με τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Η σέντρα του “αιώνιου” ντέρμπι είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, με το NovaSports Prime να καλύπτει τηλεοπτικά τη μετάδοση.

 

Αλλάζει όνομα το ΟΑΚΑ – Μπαίνουν πράσινες σουίτες, έρχονται έξτρα έσοδα!

Previous article

Sold out η Λεωφόρος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.