0

Σε ανάλογη φάση με αυτή που ο Χουάνκαρ αποβλήθηκε στους Ζωσιμάδες, ο Σαντιό Μανέ δεν είδε ούτε κάρτα. Διότι στο κανονικό ποδόσφαιρο, οι διαιτητές αντιλαμβάνονται πότε υπάρχει πρόθεση και πότε όχι.

Ήταν μία εύκολη φάση. Μία φάση για την οποία όλοι οι τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφώνησαν σε μία σπάνια σύγκλιση απόψεων. Ο Χουάνκαρ δεν έπρεπε να αποβληθεί στους Ζωσιμάδες για το άθελο του χτύπημα στο πρόσωπο του Περέα.

Ο Ισπανός αμυντικός δεν είχε οπτική επαφή με τον αντίπαλο του, ήταν μία ενστικτώδης κίνηση πάνω στην αλλαγή κατεύθυνσης.

Κι όμως, ο διαιτητής τον απέβαλλε παρότι είδε και το βίντεο! Ανεξήγητα πράγματα.

Κι όμως, ο Ισπανός τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για την αποβολή του αυτή. Ακόμα πιο ανεξήγητα πράγματα.

Πάλι καλά που γλίτωσε την απέλαση δηλαδή!

Σε μία χώρα που παίζεται κανονικό ποδόσφαιρο, την Αγγλία είχαμε μία ανάλογη φάση. Ημιτελικός Κυπέλλου Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, απόλυτη γιορτή του ποδοσφαίρου, στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Σαντιό Μανέ σε μία προσπάθεια του να παίξει με πλάτη και να «τσεκάρει» τον Ζοάο Κανσέλο, ανοίγει τα χέρια του και τον βρίσκει με το δεξί στο πρόσωπο.

Ο Πορτογάλος μπακ πέφτει κάτω, σφαδάζει, οι παίκτες της Σίτι διαμαρτύρονται έντονα, όμως ο διαιτητής που έχει «ζυγίσει» σωστά την φάση, δεν δείχνει ούτε κάρτα στον Σενεγαλέζο.

Διότι έχοντας αντίληψη της φάσης, κατάλαβε ότι η ενέργεια του Μανέ δεν είχε την παραμικρή πρόθεση,  κάτι παρόμοιο με την φάση του Χουάνκαρ στους Ζωσιμάδες.

Παρότι μιλάμε για δύο διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς κόσμους, οι συνειρμοί είναι αναπόφευκτοι…

Ένα μόνο σου ζητώ!!

Previous article

Δύο “καυτά” ονόματα για τον Παναθηναϊκό – Μεγάλη επιστροφή και παίκτης-έκπληξη!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.