0

Θα γίνει το διπλό “μπαμ”;;;

Ο Ντιαλό που δεν έκανε και ο Μπόλντγουϊν που… ερχόταν τρέχοντας

  • Αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι ο Αλφα Ντιαλό, ο οποίος έκανε σπουδαία πράγματα πέρυσι στο Λαύριο. Πριν, λοιπόν, φορέσει την «πράσινη» φανέλα ο Ντιαλό, ο Παναθηναϊκός τον έδιωξε και του έδωσε μάλιστα και κάποια αποζημίωση. Και στη συνέχεια ο Αμερικάνος σμολ-φόργουορντ διαπρέπει στη Μονακό, είναι και στην οκτάδα της Ευρωλίγκας με την ομάδα από το Πριγκιπάτο. Φήμες ακούγονται για επαναπροσέγγιση!
  • Πλέι-μέικερ είπαμε ε; Στον Παναθηναϊκό ερχόταν τρέχοντας ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν, αλλά οι «πράσινοι» του γύρισαν την πλάτη. Σε έναν παίκτη, δηλαδή, που κάνει την διαφορά. Και για τη νέα σεζόν είναι στους βασικού στόχους!
  • Με λίγα λόγια έγιναν πολλά σφάλματα στον σχεδιασμό, που δεν διορθώθηκαν μέσα από την προπόνηση και την δουλειά, που έγινε. Για αυτό, λοιπόν, και μέσα σε όλα, ο Γιαννακόπουλος έδιωξε και τον Παππά, δίνοντας την θέση του στον Αργύρη Πεδουλάκη.
  • Αν θα είναι και του χρόνου ο Πεδουλάκης στον Παναθηναϊκό, κανείς δεν το ξέρει, γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ποια διοικητική μορφή θα πορευτεί το «τριφύλλι» από το καλοκαίρι και μετά. Αυτό άλλωστε είναι και που «καίει» τον κόσμο της ομάδας, αυτό άλλωστε είναι και το «κλειδί» για να φανεί ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του Παναθηναϊκού.

 

πηγή: sportday.gr

Στον Χουάνκαρ κόκκινη και τρεις αγωνιστικές, στον Μανέ ούτε κάρτα!

Previous article

Ο «διαφημιστής» του Ιωαννίδη στο Βέλγιο είναι ο Μπόλονι !

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.