0

Οι λεπτομέρειες που θα δώσουν στον Παναθηναϊκό την πρόκριση

Αυτό που περνάει ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες είναι ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αν ο Παναθηναϊκός δεν είναι σοβαρός. Πρέπει να το δουν σαν μονό παιχνίδι για να περάσουν στον τελικό. Να μην έχουν στο μυαλό τους το 1-0. Η αλήθεια είναι ότι έχει πάθει πρόσφατα δύο ζημιές από την Λαμία στο Κύπελλο. Πρέπει να είναι το ίδιο σοβαρός αλλά πιο αποτελεσματικός, για να πάρει την πρόκριση. Ο Γιοβάνοβιτς τους έχει ζητήσει να το αντιμετωπίσουν σαν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Αν έρθει ο αποκλεισμός, θα πάει πολλά βήματα πίσω ο Παναθηναϊκός. Ουσιαστικά, θα πάει στράφι όλη αυτή η καλή προσπάθεια που έχει γίνει. Πρέπει να την εισπράξει με την συμμετοχή στον τελικό, την κατάκτηση του Κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη. Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν, κάποιοι μικροστραυματισμοί μόνο που λογικά δεν θα επηρεάσουν

Η αναποτελεσματικότητα του «τριφυλλιού» στο πρώτο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν είχε να κάνει με την θέση του επιθετικού, αφού ο Ιωαννίδης σκόραρε, αλλά τις ευκαιρίες που έχασαν οι υπόλοιποι παίκτες.

Stoiximan: Η πρόταση της ημέρας με δύο άσους

Previous article

Troll Γιαννακόπουλου σε “γαύρο” για καναπέ και “φάπα” (pic)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.