0

Το στοιχηματικό πρόγραμμα παίζει μπάλα με την Premier League και την Bundesliga.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ντέρμπι που ουσιαστικά ανοίγει το κουπόνι του Σαββάτου (14:30 Cosmote Sport 1HD). Η Άρσεναλ θυμήθηκε τη γνωστή… Άρσεναλ τις τελευταίες εβδομάδες και με τις τρεις σερί ήττες της από Κρίσταλ Πάλας, Μπράιτον και Σαουθάμπτον πήγε να χαλάσει όλη την καλή εικόνα που βγάζει μέσα στο 2022 (οι μόνες της άλλες ήττες από Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ). Όμως αντέδρασε μεσοβδόμαδα, στο πλέον κατάλληλο παιχνίδι, βγάζοντας διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ επί της Τσέλσι. Και πλέον είναι ισόβαθμη στη μάχη της 4ης θέσης με την Τότεναμ και όλα θα κριθούν στο όριο.

Προγνωστικά Αγγλία: Θυμίζει ΑΕΚ η Γιουνάιτεντ

Για τη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ό,τι και να πεις είναι λίγο. Τηρουμένων των αναλογιών θυμίζει λίγο κατάσταση… ΑΕΚ: Ουσιαστικά χωρίς προπονητή από τον Νοέμβριο, αδούλευτη, δεν θύμισε ποτέ ομάδα και βγάζει μόνο εκλάμψεις, έχει τη χειρότερη άμυνα της πρώτης οχτάδας που η Λίβερπουλ της έβαλε συνολικά 9 γκολ σε δύο παιχνίδια φέτος, τα μισά αστέρια της είναι στον αέρα και κάποια (Πογκμπά) τελειωμένα, οι οπαδοί της δεν έχουν πραγματικά τίποτα για να χαίρονται και ο Τεν Χάχ, που ανακοινώθηκε επίσημα πλέον, έχει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές του κόσμου μπροστά του.

Στο 2.19 με 0% γκανιότα στη Stoiximan ο άσος της Άρσεναλ, που έχει αυτή τη στιγμή όλο το μομέντουμ.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

 

Προγνωστικά Γερμανία: Βλέπει Champions League η Φράιμπουργκ

Στη Γερμανία η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί την καλύτερη χρονιά της ιστορίας της. Μεσοβδόμαδα πέρασε από το Αμβούργο με 3-1 και προκρίθηκε για πρώτη φορά από την ίδρυσή της στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας, ενώ στο πρωτάθλημα τρέχει με 5-3-1 (η ήττα από την Μπάγερν) και πλέον κοιτάει ευθέως το Champions League, καθώς είναι στο -1 από τη Λεβερκούζεν (16:30 Novasports 1HD).

Την ίδια ώρα η Γκλάντμπαχ κάνει τη χειρότερη σεζόν της τελευταίας δεκαετίας, δείχνοντας πως ο κύκλος της έχει κλείσει και πως το καλοκαίρι πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές. Πολύ ασταθής όλη τη χρονιά, ποτέ δεν μπόρεσε να φτιάξει ένα καλό σερί και να ξεφύγει από την εσωστρέφεια. Στη 12η θέση της βαθμολογίας αυτή τη στιγμή κι από τη βαριά ήττα με 3-1 στο ντέρμπι με την Κολωνία, πάλι καλά να λέει που δεν έμπλεξε χειρότερα.

6-0 είχε νικήσει στον πρώτο γύρο μέσα στο Μενχενγκλάντμπαχ η Φράιμπουργκ, στο 1.88 στη Stoiximan να ντουμπλάρει τις νίκες της σήμερα.

Δείτε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άρσεναλ – Μάν. Γιουνάιτεντ: 1 (απόδοση 2.19 – Stoiximan) 14:30
  • Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ: 1 (απόδοση 1.88 – Stoiximan) 16:30

 

Αποθεραπεία και προετοιμασία για ρεβάνς με Λαμία

Previous article

Τι ζητάει ο Γιοβάνοβιτς για να έρθει η πρόκριση

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.