0

Χωρίς προβλήματα η τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν το Πάσχα – Ρεπό την Κυριακή και επιστροφή στις προπονήσεις δύο μέρες πριν τη ρεβάνς με την Λαμία.

Η τελική ευθεία της σεζόν, πλησιάζει. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του δύο σημαντικούς στόχους. Τα play offs με στόχο την 3η θέση για την ευρωπαϊκό έξοδο, αλλά φυσικά και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σε αυτή την προσπάθεια, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βλέπει με ικανοποίηση πως τα αγωνιστικά προβλήματα σιγά-σιγά αποτελούν παρελθόν. Και στην προπόνηση του Μεγάλου Σαββάτου όλα κύλησαν ομαλά.

Ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τη Λαμία είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η προσήλωση είναι μεγάλη, καθώς το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στο «τριφύλλι» αλλά δεν τελείωσε την υπόθεση πρόκριση.

Μετά την προθέρμανση οι «πράσινοι» συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λούντκβιστ, Βαγιαννίδης, Αγιούμπ, οι οποίοι απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Ανήμερα του Πάσχα ο Γιοβάνοβιτς έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του. Για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες, ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας με τους συνεχόμενους αγώνες που θα κρίνουν την τύχη των «πράσινων».

Η επόμενη προπόνηση θα διεξαχθεί Δευτέρα, ενώ την Τρίτη θα προκύψει η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Λαμία.

 

Ζέκα: «Θα ήθελα να επιστρέψω – Αξέχαστο το 0-3 στον Πειραιά»

Previous article

GP Εμίλια Ρομάνια: Ο Φερστάπεν νίκησε τον Λεκλέρ στον αγώνα sprint και απέκτησε προβάδισμα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.