0

Ο υφυπουργός αθλητισμού, με έγγραφο που έστειλε χθες στην ΕΠΟ ζήτησε 350 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Του αιτήματος είχε προηγηθεί η θετική απάντηση που έστειλε στην ομοσπονδία για τη συνάντηση με τις FIFA/UEFA στο τέλος Μαϊου.

Η ΕΠΟ, με την οποία κατά τα λοιπά ο υφυπουργός αθλητισμού δεν θέλει να έχει σχέσεις, ήταν αδύνατο να διαθέσει αυτον τον αριθμό των προσκλήσεων στον Αυγενάκη για τους εξής λόγους:

Α) Το αίτημα έγινε αργά και η συντριπτική πλειοψηφία των προσκλήσεων είχε ήδη διατεθεί.

Β) Η ΕΠΟ διέθεσε προσκλήσεις και σε υπουργεία και στο ΟΑΚΑ και στην τοπική αυτοδιοίκηση, επομένως το αίτημα του Αυγενάκη αφορούσε αποκλειστικά τις δικές του “ανάγκες” και όχι τις ανάγκες της κυβέρνησης.

Γ) Οι προσκλήσεις που ζητούσε δεν συνοδεύονταν ούτε από ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ, ούτε είχε γίνει κάποιος διαχωρισμός όσον αφορά τους φιλάθλους των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Τελικά αποφασίστηκε κατ’ αρχάς να του δοθούν πέντε διαπιστεύσεις, ενώ από τον αναπληρωτή πρόεδρο Π. Δημητρίου ακούστηκε ότι θα προσπαθήσει να κάνει κάτι καλύτερο…

Ώρα… Καρλίτος – Όλος ο Παναθηναϊκός πάνω από τον Ιωαννίδη!

Previous article

Κι όμως το έχει ξανακάνει ο Μακέντα (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.