0

Τι γίνεται μετά την αποβολή του Μακέντα; Καρλίτος και Ιωαννίδης παίρνουν σειρά.

Η αποβολή Μακέντα αλλάζει τα δεδομένα στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον τελικό Κυπέλλου. Το λάθος έγινε, ωστόσο το ποτάμι δεν γυρίζει τώρα πίσω και στο Τριφύλλι πρέπει να δουν πως θα κινηθούν στο θέμα σέντερ φορ. Τι γίνεται με Καρλίτος και Ιωαννίδη;

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με τον Καρλίτος, ο οποίος δεν είναι σε καλή φόρμα. Ο Ισπανός, παρά το ντεφορμάρισμα του, δείχνει να έχει τρελή θέληση να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σήμερα δεν λειτούργησε καλά στο ματς, αλλά είχε στο πλευρό του τις αλλαγές της ομάδας. Στο ματς με τα Γιάννενα βρήκε και πάλι δίχτυα και έδειξε να πατάει στα πόδια του.

Από την άλλη, ο Ιωαννίδης κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι, ότι ο Έλληνας επιθετικός θα προλάβει να παίξει στο 1/3 του ματς, σε περίπτωση που χρειαστεί. Αυτό σημαίνει, ότι ο Ιωαννίδης θα προλάβει να έχει ένα μικρό ποιοτικό διάστημα στον τελικό.

Ο Ιωαννίδης κλείνει την φετινή χρόνια με 4 γκολ! Όλα στη Λεωφόρο, όλα σε νίκες του Παναθηναϊκού και όλα στην κανονική διάρκεια. Στα playoff δε μπόρεσε να βρει δίχτυα. Με το Βόλο στο 5-1 ήταν αυτός που πέτυχε το καθοριστικό δεύτερο γκολ, τα 2 γκολ απέναντι στη Λαμία που την καθάρισε μόνος του στο 2-0 και γκολ απέναντι στην ΑΕΚ στο 3-0)!

πηγή: paopantou.gr

Η Μπαρτσελόνα φτάνει ως τα 35 εκατ. ευρώ για τον Λεβαντόβσκι

Previous article

Θράσος Αυγενάκη: Ζήτησε από την ΕΠΟ 350 προσκλήσεις για τον τελικό Κυπέλλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.