0

Ο Ροντρίγκο Αλιέντρο επέλεξε την Ιντεπεντιέντε και η Μπόκα Τζούνιορς όπως αναφέρουν στη Αργεντινή εντείνει τις προσπάθειες της για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο που θέλει και ο Παναθηναϊκός.

Η Μπόκα Τζούνιορς μοιάζει να είναι η μεγαλύτερη αντίπαλος του Παναθηναϊκού, σε επίπεδο επιλογών, αυτή την στιγμή για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο. Οι ”Χεϊνέζες” είχαν δύο βασικές περιπτώσεις για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Τον Μπλάνκο και τον Ροντρίγκο Αλιέντρο που μένει ελεύθερος από την Κολόν Σάντα Φε. Ο Αλιέντρο, όμως, όπως αποκάλυψε τα ξημερώματα της Παρασκευής ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος του TyC, Gaston Edu, επέλεξε την Ιντεπεντιέντε.

Όπως αναφέρουν στην Αργεντινή, η Μπόκα θα εντείνει τις προσπάθειες της για τον Μπλάνκο μετά την άρνηση του Αλιέντρο. Πάντως, όπως αναφέραμε και χθες, τόσο ο σύλλογος του Μπουένος Αϊρες όσο και ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγάλουν άκρη με τις απίθανες απαιτήσεις των εκπροσώπων του παίκτη, οι οποίοι αξιώνουν πριμ υπογραφής που αγγίζει τα 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Μια σημαία να κυματίζει μεσίστια…

Previous article

Παύλος Γιαννακόπουλος: Το ΤΟΡ-5 των μεταγραφών που γιγάντωσαν τον ΠΑΟ – Oι ατάκες και οι άγνωστες ιστορίες

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.