0

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα δώσει το βίντεο με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Σπορ ΦΜ για παράβαση του νέου αθλητικού νόμου, που είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο ο παραγωγός του Σπορ ΦΜ, Μπάμπης Χριστόγλου, φωνάζει «Ιωάννα-Ιωάννα», στις εξέδρες του ΣΕΦ, με αποδέκτη τον αρχηγό του «τριφυλλιού», Ιωάννη Παπαπέτρου, στην διάρκεια του Game 3 των τελικών του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια κίνηση που προκάλεσε θύελλα συζητήσεων στα social media, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που καταδίκασαν τη συμπεριφορά του ραδιοφωνικού παραγωγού.

Στο «πράσινο» στρατόπεδο δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και ανέλαβαν δράση. Κι αυτό γιατί οι ιθύνοντες την ομάδα θα δώσουν το βίντεο στον εισαγγελέα, πατώντας πάνω στο νέο αθλητικό νόμο, ο οποίος είναι ιδιαιτέρως αυστηρός σε περιπτώσεις σαν κι αυτή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν αφήνει ατιμώρητη τη στάση του παραγωγού, που ενήργησε ως οπαδός τραγουδώντας απαξιωτικό σύνθημα για παίκτη που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί για μια 5ετία στον Ολυμπιακό, ενώ αποτελεί ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας.

 

Επειγόντως «γκρέμισμα» και «χτίσιμο» από την αρχή

Previous article

«Παγώνει» τις επαφές με Σαλάχ η Λίβερπουλ για το νέο συμβόλαιο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.