0

Ο Παναθηναϊκός έχει μέλλον και το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Το «τριφύλλι» έδειξε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του, καθώς μετά το Πανελλήνιο Νεανίδων κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής και στο Πανελλήνιο Κορασίδων, που έλαβε χώρα στη Μεσσήνη.

Σε έναν τελικό που ήταν ντέρμπι ως τη τελευταία στιγμή, οι παίκτριες του Γιώργου Τσεμπέρη κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Παναθλητικού, που πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έτσι, πρόσθεσαν ακόμα έναν τίτλο στον σύλλογο και ταυτόχρονα έδειξαν πως η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ γυναικών μοιάζει λαμπρή.

Το ματς:

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν ακόμα και στο -11 στο ξεκίνημα του τελικού (4-15), οι “πράσινες” ήταν εντυπωσιακές στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο έτρεξαν ένα επιμέρους 23-6, βάζοντας τις βάσεις για τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα εντυπωσιακό σερί 20-0 μέσα σε 9 λεπτά (από το 22′ μέχρι το 31′) και μετέτρεψε το 29-36 στο 49-36!

Ο Παναθλητικός μείωσε 52-49 στα 24”, όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Αρκετοί φίλοι του “τριφυλλιού” βρέθηκαν στο κλειστό της Μεσσήνης και δημιούργησαν “καυτή” ατμόσφαιρα οδηγώντας την ομάδα του Γιώργου Τσεμπέρη στον τίτλο.

Τα δεκάλεπτα με πρώτο τον Παναθηναϊκό: 14-19, 24-30, 47-36, 55-50.

Τη νίκη μάλιστα τα κορίτσια του Παναθηναϊκού την πανηγύρισαν στο τέλος μαζί με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο κλειστό της Καλαμάτας και στήριξαν την προσπάθεια τους.

 

Η μεγάλη λύση στον άσο, τα τωρινά δεδομένα και οι υπόλοιπες περιπτώσεις

Previous article

Ο νοικοκύρης κύριος Ράντονιτς

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.