0

Ποια ήταν τα πρόσωπα που έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες στον διεθνή Ισλανδό στόπερ για το «τριφύλλι», το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς και τις συνθήκες ζωής στην Αθήνα.

Πρόβες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο διεθνής Ισλανδός στόπερ αποτελεί τον… εκλεκτό του «τριφυλλιού» για την ενίσχυση του άξονα της αμυντικής γραμμής.

Μπορεί ο 29χρονος ποδοσφαιριστής να ετοιμάζεται να ζήσει για πρώτη φορά την εμπειρία του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο έρχεται…διαβασμένος στον Παναθηναϊκό. Ο Μάγκνουσον έλαβε χρήσιμα tips για το ελληνικό πρωτάθλημα και την ζωή στην Αθήνα, από δύο συμπατριώτες του που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στην ΑΕΚ.

Ο λόγος για τους Άρναρ Γκρέταρασον και Άρνορ Τρίστανσον.

Παρεμπιπτόντως να θυμίσουμε πως ο ο Γκρέταρσον προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Ένωση σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, τόσο ως ποδοσφαιριστής (1997-2000) όσο κι αργότερα ως τεχνικός διευθυντής.

Ο Τρίστανσον δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στην Ένωση κι αποχώρησε πρόωρα κι άδοξα από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του ΄17.

Με τον Μάγκνουσον είναι συμπαίκτες στην Εθνική Ισλανδίας και φυσικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν θα μπορούσε να μην κάνει – μέσω του Τρίστανσον – ελληνικό…ρεπορτάζ.

Εκτός όμως από τους συμπατριώτες του Γκρέταρσον και Τρίστανσον οι οποίοι έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ΑΕΚ, ο Μάγκνουσον διατηρεί ανοιχτή γραμμή με ένα μανατζερικό γραφείο που διαθέτει…άρωμα Ελλάδας.

Ο agent, Μάρτιν Νταλίν (φωτ.) έχει ολοκληρώσει αρκετά deals με ελληνικό…χρώμα στο παρελθόν.

 

 

Ευχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα γενέθλιά του

Previous article

Grand Prix Αυστρίας: Θρίαμβος Φερστάπεν, φιάσκο για Mercedes στις κατατακτήριες του Red Bull Ring

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.