0

Τα πολλά χρήματα θα πέσουν για τον φορ και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το “χτίσιμό” του για την επόμενη σεζόν, βάζει τα θεμέλιά του επί αυστριακού εδάφους και παράλληλα κοιτάζει το πώς θα ενισχύσει το ρόστερ του, προκειμένου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει τα κατάλληλα εργαλεία στα χέρια του και να φτιάξει το σύνολο που ονειρεύεται. Οι πράσινοι έχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα και θέλουν σιγά σιγά να τα κλείνουν. Υπάρχει κινητικότητα, γίνονται πολλές συζητήσεις και η λίστα καθημερινά διαμορφώνεται.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ και ενός εξτρέμ. Έχουν ήδη γίνει επαφές με στόχους που έχουν εντοπιστεί και δεν αφορά μονάχα περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας όπως του Σεπφ και του Μπλάνκο. Υπάρχουν και άλλα ονόματα και γίνονται ήδη συζητήσεις, προκειμένου να προχωρήσουν κάποιες περιπτώσεις.

Τουλάχιστον μία μεταγραφή τις επόμενες 5-6 ημέρες

Ο στόχος είναι μέσα στις επόμενες 5-6 ημέρες να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον μια μεταγραφή, ίσως και δύο. Ιδανικά θα ήθελαν οι άνθρωποι του τριφυλλιου να έχουν καινούργιους παίκτες στην προετοιμασία και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γιοβάνοβιτς έχει “λοκάρει” παίκτες που θέλει, όμως θα πρέπει να γεμίζουν όλα τα “κουτάκια” που θέλει ο Σέρβος τεχνικός και να βρεθούν κοινές γραμμές στο οικονομικό πλαίσιο.

Το θέμα του άλλου χαφ πάει πιο πίσω, όταν η ομάδα θα έχει επιστρέψει στα πάτρια εδάφη, ενώ για τον βασικό φορ θα πρέπει να υπάρξει υπομονή. Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να γίνει λάθος επιλογή, εκεί θα δαπανηθούν τα περισσότερα χρήματα και θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή. Θα πρέπει να έρθει ένας παίκτης που δεδομένα θα έχει επαφή με τα δίχτυα και οποίος θα έχει τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που θα “κουμπώνουν” στο αγωνιστικό στυλ.

Πρώτα δημιουργικός χαφ και εξτρέμ

Θα πρέπει να τονιστεί ότι ανανεώνεται συνεχώς η λίστα με τους επιθετικούς. ο Γιοβάνοβιτς κοιτάζει συνεχώς παίκτες, η διοίκηση είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ένα μεγάλο ποσό για να έρθει ο στράικερ εκείνος που θα κάνει την διαφορά και δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. Γι’ αυτό και οι πράσινοι τσεκάρουν ενδελεχώς κάθε περίπτωση ξεχωριστά, ώστε να έρθει ο παίκτης εκείνος που θα κάνει την διαφορά.

Στο δια ταύτα, λοιπόν, τα μεταγραφικά είναι σε πρώτο πλάνο, παράλληλα με την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία. Θα υπάρξουν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις. Πρώτα δημιουργικός χαφ και εξτρέμ, ακολούθως ένας ακόμη χαφ και. τελευταίος ο επιθετικός κορυφής.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Μάγκνουσον, Τσέριν, Γκάνεα και Λοντίγκιν, ενώ έχουν επιστρέψει από δανεισμό οι Καμπετσής και Σαβιέρ, οι οποίοι αναμένεται να αποχωρήσουν ως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

πηγή: sport24.gr

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μεταξύ των “δέκα παικτών που πρέπει να παρακολουθήσεις” στο Πανευρωπαϊκό Νέων Ανδρών

Previous article

Έφυγαν από το Τριφύλλι με το κεφάλι “ψηλά”

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.