0

Τα στατιστικά από τους “πράσινους” που έφυγαν

Ο Παναθηναϊκός έφερε στο ρόστερ του αρκετούς δυνατούς παίκτες έτσι ώστε να είναι προετοιμασμένος για τις υποχρεώσεις της νέας σεζόν. Όπως ήρθαν αρκετοί παίκτες έτσι έφυγαν και μερικοί.

Κάποιοι από αυτούς είναι ο Βέλεθ, ο Γκατσίνοβιτς και ο Μαουρίσιο. Παίκτες που βοήθησαν το Τριφύλλι όσο φόραγαν την “πράσινη” φανέλα! Ο Βέλεθ σημείωσε 1991 λεπτά συμμετοχής στα οποία είχε 1 ασίστ, 3 εύστοχα γεμίσματα, 8 αποκρούσεις,, 57 κλεψίματα και 66 επεμβάσεις.

Μετά είναι ο Γκάτσι… Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής σημείωσε 321 λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό. Είχε σε μόλις λίγα λεπτά αγωνιστικής δράσης 1 ασίστ, 6 τελικές προσπάθειες, 4 εύστοχα γεμίσματα, 5 κλεψίματα και 4 φάουλ υπέρ της ομάδας του.

Τέλος ο Μαουρίσιο! Μέσα σε 756 λεπτά συμμετοχής σημείωσε 11 τελικές προσπάθειες, 21 κλεψίματα, 7 επεμβάσεις και 90 πάσες. Τρεις παίκτες που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό αλλά άφησαν μία “πράσινη” ιστορία “πίσω” τους.

πηγή: paopantou.gr

Γιατί πάει πιο πίσω η μεγάλη κίνηση για φορ – Θέλει άμεσα δημιουργικό χαφ και εξτρέμ

Previous article

Μακάμπι, Εφές και Αρμάνι οι καλεσμένες του Παναθηναϊκού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.