0

Ο Παναθηναϊκός έχει μετατρέψει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην μπασκετική συνήθεια της preseason και για άλλη μια χρονιά θα έχει καλεσμένες ομάδες από την ευρωπαϊκή ελίτ.

Οι «πράσινοι» θέλουν να τιμούν την μνήμη του ιστορικού διοικητικού ηγέτη τους, ο οποίος τους «γιγάντωσε» στην Ευρώπη. Έτσι, έχουν καθιερώσει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» με συμμετοχή της μπασκετικής ελίτ, σε ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων.

Η λίστα των καλεσμένων του «τριφυλλιού» για το φετινό «Παύλος Γιαννακόπουλος» είναι ξανά εντυπωσιακή και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να γίνει… παρέλαση σπουδαίων ονομάτων, εφόσον οριστικοποιηθεί ο αρχικός προγραμματισμός.

Όπως αναφέρουν στο Ισραήλ, η back-to-back πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, έλαβε το «πράσινο προσκλητήριο», ενώ το ίδιο έγινε και με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την οποία το «τριφύλλι» διατηρεί άριστες σχέσεις. Παράλληλα, οι «πράσινοι» κάλεσαν στην Αθήνα και την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Αρμάνι Μιλάνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία του τουρνουά και το οριστικό cast θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Έφυγαν από το Τριφύλλι με το κεφάλι “ψηλά”

Previous article

Πρόταση Μαρινάκη για Κλάτενμπεργκ….από κοντά και ο Αλαφούζος!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.