0

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ξεκαθάρισε στη Σαμπντόρια ότι δεν ενδιαφέρεται και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Οι όποιες απόπειρες επαναπατρισμού του Αλμπέρτο Μπρινιόλι από τη Serie B ήταν εξαρχής καταδικασμένες να αποτύχουν. Ο Ιταλός γκολκίπερ δεν δελεάζεται πλέον από τη δεύτερη κατηγορία της πατρίδας του και προτιμά την προοπτική του Παναθηναϊκού για τίτλους και Ευρώπη.

Όμως, το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια έφερε ένα νέο στοιχείο στην υπόθεση: το δέλεαρ της Serie A. Ο 31χρονος τερματοφύλακας έχει απωθημένο με το Καμπιονάτο και η πιθανότητα να πάρει μέρος, τον έβαλε σε σκέψεις.

Οι οποίες δεν αποδείχτηκαν ικανές τον κερδίσουν, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «Clubdoria46» που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σαμπντόρια. Το ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο Μπρινιόλι απάντησε αρνητικά στις κλήσεις από τη Γένοβα και ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα, προς το παρόν.

Πρακτικά, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα πίεζε για μεταγραφή σε μία ομάδα από τη Serie A που θα του προσέφερε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Ιταλός δεν έχει καμία πρόθεση να μετατραπεί σε κομπάρσο, όταν είναι ο «νούμερο ένα» στον Παναθηναϊκό.

Η Σαμπντόρια έχει βασικό γκολκίπερ που δεν αμφισβητείται, τον Εμίλ Οντέρο. Ο Μπρινιόλι προοριζόταν για δεύτερος, μία ιδέα που ήχησε εξαρχής άσχημα στον «Μπρίνιο» και έσβησε απότομα τις όποιες σειρήνες από το Καμπιονάτο…

 

Η νέα περιφέρεια του Παναθηναϊκού είναι η μέρα με τη νύχτα με την περσινή!

Previous article

Ανδρουλάκης σε Βαζέχα: «Πράσινος και αθλητικά και στην πολιτική»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.