0

Υπάρχουν δύο νέα σημαντικά δεδομένα στην υπόθεση του Βραζιλιάνου άσου

Το σκηνικό με τον Βιτίνιο αλλάζει άρδην. Και μπορεί αρχικά, όπως έγραψαν και οι Βραζιλιάνοι, να υπήρχε προσέγγιση, όμως το έργο άλλαξε. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “P”, ο παίκτης φαίνεται να ζητάει περισσότερα χρήματα την ύστατη ώρα. Για να προσεγγίσει τον μισθό του στην Φλαμένγκο. Και το πράγμα δυσκολεύει.

Επισης, ναι μεν όπως σας αναφέραμε σε άλλο άρθρο ο βραζιλιανος άσος προορίζεται περισσότερο για τον νεύραλγικο χωρι του κέντρου, ως μια λύση πολυτελείας μεσοεπιθετικά, όμως αυτό που καίει το τεχνικό επιτελείο είναι ναι βρεθεί ένα οκταροδεκαρο ποιοτικό!

Παράλληλα μπορεί άπαντες να περίμεναν τον Γιοβάνοβιτς να ανάψει πράσινο για Βιτίνιο, αλλά το ρεπορτάζ κάνει λόγο για ενδοιασμούς του Σέρβου κόουτς. Σε βαθμό που συνδυαστικά με το οικονομικό, δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα.

Όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο, όπως είδαμε με Μάγκνουσον και Βέρμπιτς. Όμως οι πιθανότητες για Βίτίνιο τούτη την ώρα μειώθηκαν και ο Παναθηναϊκός κοιτάζει αλλού.

Οι 5 λόγοι που η Σλάβια “μπλοκάρει” απέναντι σε “κλειστές” άμυνες

Previous article

Με «οδηγό» σου την Σπάρτα Πράγας

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.