0

Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει την Πέμπτη στην Πράγα τη Σλάβια στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου για το Uefa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει σε μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο δύσκολο αυτό ματς, οι «Πράσινοι» θα έχουν ως «οδηγό» τους, την τελευταία επίσκεψή τους στην Πράγα, όταν και αντιμετώπισαν τη Σπάρτα, την οποία και νίκησαν με 1-2 το 2008.

Σε εκείνο το ματς, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στο 24ο λεπτό με αυτογκόλ του Κούτσερα. Στη συνέχεια, οι Τσέχοι ισοφάρισαν στο 30’ με ωραίο πλασέ του Κούλιτς. Το Τριφύλλι πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 60’ με γκολ του Σιμάο, δίνοντας παράλληλα στην ομάδα μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης. Στον επαναληπτικό, το Τριφύλλι διαχειρίστηκε άψογα το σκορ του 1ου αγώνα, επικρατώντας και στον επαναληπτικό, και με ισάριθμες νίκες πήρε την πολυπόθητη πρόκριση.

Ανάλογης δυσκολίας αλλά και προσέγγισης χρειάζεται και ο αγώνας της Πέμπτης, ώστε ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την ερχόμενη Πέμπτη. Για το λόγο αυτό λοιπόν, η Σπάρτα Πράγας είναι ο «οδηγός» του Τριφυλλιού ενόψει Σλάβια…

πηγή: paopantou.gr

Τι ισχύει για Βιτίνιο – Παναθηναϊκό τώρα

Previous article

Το ζεϊμπέκικο του Παπαπέτρου και το “Αθήνα μου” του Νέντοβιτς (vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.