0

Απολαυστική μπάλα από την Μπάγερν Μονάχου που στην πρεμιέρα της Bundesliga διέλυσε την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με το εκκωφαντικό 1-6.

Είναι πολύ πιθανό φέτος να δούμε την καλύτερη Μπάγερν Μονάχου όλων των εποχών. Τουλάχιστον από πλευράς ρόστερ, ποτέ άλλοτε οι Βαυαροί δεν είχαν τόσες πολλές σούπερ ποιοτικές λύσεις.

Το 3-5 στον τελικό του γερμανικού Σούπερ Καπ ήταν κολακευτικό για την Λειψία, μα ήταν και το ορεκτικό για ότι θα ακολουθούσε.

Οι οπαδοί της κατόχου του Europa League γέμισαν ασφυκτικά την έδρα της Αϊντραχτ και είδαν μία εκπληκτική παράσταση από την ομάδα του Νάγκελσμαν, που έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο.

Το εκκωφαντικό 1-6 μοιάζει μικρό για να αποδώσει το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι Βαυαροί, οι οποίοι στην επανάληψη σήκωσαν το πόδι από το γκάζι.

Ένα φάουλ του Κίμιχ (6’) και ένα ξερό σουτ του Παβάρ (11’) μετά από κακή απομάκρυνση σε κόρνερ έφεραν από νωρίς το 0-2 και έβαλαν τις βάσεις για ένα μοναδικό σόου.

Η Φρανκφούρτη απείλησε με δοκάρι του Τούτα, όμως μέχρι να βγει το ημίχρονο οι παίκτες της βίωσαν ένα μαρτύριο.

Η Μπάγερν Μονάχου βρήκε άλλα τρία γκολ από τους Μανέ (29’), Μουσιάλα (35’), Γκνάμπρι (43’), είχε άλλα δύο δοκάρια με τους Μίλερ και Μουσιάλα, σε ένα τέλειο πρώτο μέρος (0-5) που έκανε το γήπεδο να χάσει την μιλιά του.

Στην επανάληψη, η Φρανκφούρτη θύμωσε, έβγαλε αντίδραση, αλλά η διαφορά ποιότητας ήταν τεράστια.

Ο Μουανί έβαλε το πρώτο του γκολ στην Bundesliga από γκάφα του Νόιερ (64’, 1-5), όμως η Μπάγερν Μονάχου βρήκε και έκτο γκολ με τον απίθανο Μουσιάλα να σφραγίζει μία ακόμα πληθωρική εμφάνιση με δεύτερο γκολ στην βραδιά για το εκκωφαντικό 1-6 (86’).

 

Μιλώντας για ποδόσφαιρο, ναι, αλλά χωρίς «Μπουκέ-τα»!

Previous article

Στον Παναθηναϊκό δεν αρμόζει η κλάψα

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.