0

Δύο μόλις αγωνιστικές στη Superleague αρκούσαν για να διαφοροποιήσουν τις στοιχηματικές αποδόσεις για τη μάχη του τίτλου.

Η 2η αγωνιστική της Superleague ολοκληρώνεται σήμερα στην Τρίπολη, με τον Αστέρα να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό, που θέλει κι αυτός να κάνει το 2/2. Εκείνο δηλαδή που έχουν πετύχει μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής, αφού τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Άρης απογοήτευσαν στις αναμετρήσεις με Βόλο και Παναιτωλικό αντίστοιχα, μένοντας με άδεια χέρια.

Η χαρακτηριστική ευκολία μάλιστα με την οποία πέρασαν οι Πράσινοι από το Ηράκλειο, σε συνάρτηση με τις γκέλες ολκής των δύο εκ των βασικών ανταγωνιστών τους, έφερε με το καλημέρα και διαφοροποίηση στις σχετικές αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίζει να προσφέρεται σε τιμές φαβορί περί του 2,00, κάτι απόλυτα λογικό ως ο πρωταθλητής των τριών τελευταίων ετών, ωστόσο η απόδοση του Παναθηναϊκού έχει… κατρακυλήσει και πλέον προσπέρασε την ΑΕΚ που θεωρούνταν ως ο πιο άμεσος ανταγωνιστής των Πειραιωτών.

Πλέον το Τριφύλλι φτάνει να προσφέρεται ακόμη και στο 3,00 στη Stoiximan  ενώ δίνεται σε όλες τις εταιρείες ως δεύτερο φαβορί για τίτλο, μπροστά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που ακολουθούν στην 3η και την 4η θέση αντίστοιχα (. Πιθανώς μάλιστα η απόδοση αυτή να πέσει ακόμη περισσότερο, αν ο Ολυμπιακός δεν φύγει απόψε αλώβητος από την Τρίπολη.

Ξεφτίλα και θράσος από Μασούρα: «Έκριναν το ματς τα δυο… πέναλτι που δεν μας δόθηκαν»!

Previous article

Αλεξανδρόπουλος: Ο αποχαιρετισμός και οι ευχές στους παίκτες του Παναθηναϊκού (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.