0

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος μίλησε μπροστά σε όλους τους πρώην, πλέον, συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και το προπονητικό επιτελείο, προκειμένου να ευχηθεί στο «τριφύλλι» τα καλύτερα για τη συνέχεια και να ξεκινήσει πλέον εκείνος το κεφάλαιο της Σπόρτινγκ.

Ο νεαρός χαφ των «πράσινων» από το απόγευμα της Δευτέρας αποτελεί κι επίσημα ένα «λιοντάρι» της Λισαβόνας ολοκληρώνοντας τη μεγάλη μεταγραφή του στην πορτογαλική ομάδα.

Αποχωρώντας από το Κορωπί φρόντισε φυσικά να μιλήσει μπροστά σε όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους αγωνιζόταν πλάι – πλάι μέχρι πρότινος, να ευχηθεί τα καλύτερα για τη συνέχεια, ενώ, τους αγκάλιασε έναν – έναν ξεχωριστά.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» τον χειροκρότησαν και έδειχναν όλοι τη χαρά τους για το επόμενο βήμα που κάνει ο Αλεξανδρόπουλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα επιλέγοντας την Πορτογαλία για τον νέο σταθμό της πορείας του.

Δείτε εδώ το βίντεο

 

«Κατρακύλησε» ο Παναθηναϊκός: Δεύτερο φαβορί για τίτλο στο 3,00!

Previous article

Επιστρέφει με Λεβαδειακό ο Μάγκνουσον

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.