0

Πάνω από τους μισούς, λείπουν από τον φετινό Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη σεζόν, είχε πετυχημένη πορεία, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Στην πρώτη χρονιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο του Τριφυλλιού, οι Πράσινοι κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ταυτόχρονα εξασφάλισαν και ένα ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, το οποίο δυστυχώς δεν “μεταφράστηκε” σε είσοδο ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για να έρθουν και πάλι οι επιτυχίες, συνέβαλλαν αρκετοί παίκτες. Με πολλούς εξ αυτών, να μην βρίσκονται την φετινή σεζόν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Για αυτό και άλλωστε, η ομάδα έφερε αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες. Ενώ, μην ξεχνάμε πως αναμένεται να έρθουν και δύο χαφ ακόμη, μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Τη σεζόν 2021-2022, το Τριφύλλι είχε συνολικά δεκατέσσερις σκόρερ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από αυτούς, στο φετινό ρόστερ των Πράσινων, βρίσκονται οι έξι. Δηλαδή, από τους παίκτες που βρήκαν δίχτυα σε όλη την χρονιά πέρσι για το Τριφύλλι, παραπάνω από τους μισούς έχουν αποχωρήσει.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μαουρίσιο, Καρλίτος, Μακέντα, Βιγιαφάνες, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Λούντκβιστ και Αλεξανδρόπουλος έχουν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Και μην ξεχνάμε και τον Βέλεθ, ο οποίος μπορεί να μην συγκαταλέγεται στους σκόρερ της περσινής σεζόν, όμως ήταν ένας παίκτης με πολύ σημαντικό ρόλο.

Αντίθετα, κάτω από τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένουν οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Χουανκάρ και Σάντσες. Σίγουρα, οι απώλειες ήταν πολλές. Όμως στην θέση τους αποκτήθηκαν παίκτες δεδομένης ποιότητας. Έγιναν στοχευμένες κινήσεις και θυμίζουμε πως αναμένεται να γίνουν και άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ήρθαν παίκτες με…κληρονομιά στο ποδόσφαιρο όπως είναι ο Σπόραρ, ο Μπερνάρ, ο Βέρμπιτς και ο Μάγκνουσον. Και φυσικά δεν γίνεται να μην αναφέρουμε τους Λοντίγκιν, Γκάνεα και Τσέριν που δείχνουν να είναι ικανότατοι για αυτό που τους θέλει ο Σέρβος τεχνικός. Σαφέστατα όμως, το…ταμείο γίνεται στο τέλος. Είτε αυτό θα είναι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, έχοντας δει όλες τις κινήσεις της ομάδας, είτε στο τέλος της σεζόν, όπου θα κριθούν τα πάντα. Αλλά αυτό αργεί πολύ ακόμη. Σε αντίθεση με το τέλος των μεταγραφών!

πηγή: paopantou.gr

Παρασκήνιο: Οι καυτές ατάκες Μαρινάκη για Καραντώνη, Μελισσανίδη, Σαββίδη και «γιατί δεν τιμωρείτε τον Τζήλο»!

Previous article

Πρώτη προπόνηση της εποχής Μάζη για την ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.