0

Ο Δημήτρης Μάζης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του Παναθηναϊκού.

Την εισαγωγή του στη «νέα εποχή» πραγματοποίησε η ομάδα πόλο του Παναθηναικού στο κολυμβητήριο του Γουδή. Ο νέος προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Μάζης και ο συνεργάτης του Νάσος Ηρειώτης καλωσόρισαν τους παίκτες, ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν και έκαναν μία «αναγνωριστική» προπόνηση.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναγιώτης Μαλακατές, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βρανόπουλος αλλά και ο Διευθυντής των αγωνιστικών τμημάτων Σωτήρης Πανταλέων οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες. Επτά αθλητές απουσίαζαν, όπως για παράδειγμα ο Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς που βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ με την Εθνική Σερβίας αλλά και ο Ντανίλο Άντζιτς που θα έρθει στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Το παρόν δεν έδωσαν επίσης και οι Κρατημένος, Ζερβουδάκης, Σιαμάς και Ζαχόπουλος, αφού είχαν μία παραπάνω μέρα άδεια από το τεχνικό τιμ λόγω υποχρεώσεων με τα ηλικιακά τμήματα των εθνικών ομάδων στις διοργανώσεις του καλοκαιριού.

Από τους δεκατέσσερις έφυγαν οι οκτώ

Previous article

Ψάχνει NΒΑer με… καυτό σουτ ο ΠΑΟ – Απόφαση Ράντονιτς – Οι πιθανότητες για Σίνγκλετον-Μήτογλου!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.