0

Ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, περιελάμβανε η προπόνηση που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Χουάνκαρ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε ρίσκο για κάτι σοβαρότερο, αποφασίστηκε να μη συμπεριληφθεί στην αποστολή για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση (3/9 – 20:30).

Απ’ την άλλη, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες. Έτσι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρξαν εκπλήξεις στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός πήρε 22 παίκτες στην αποστολή. Φυσικά εκτός αυτής έμειναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Μπερνάρ, οι οποίοι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον Λεβαδειακό:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

 

Giannis Show και η Ελλαδάρα (89-85) την νίκη κόντρα στην Κροατία!

Previous article

Ιτούδης: «Καταπληκτικός ο Αγραβάνης, θα δούμε αν θα παίξουν αύριο Κ. Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννης»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.