ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ

Ιτούδης: «Καταπληκτικός ο Αγραβάνης, θα δούμε αν θα παίξουν αύριο Κ. Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννης»

0

Ο Ιτούδης έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας και αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Αγραβάνη αλλά και τις πιθανότητες να παίξουν με την Ιταλία οι Κ. Αντετοκούνμπο-Παπαγιάννης.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την Ελλάδα να νικά 89-85 την Κροατία και στάθηκε μετά το ματς στην εμφάνιση του Δημήτρη Αγραβάνη.

Παράλληλα, σχολίασε τις πιθανότητες που έχουν Κώστας Αντετοκούνμπο και Γιώργος Παπαγιάννης για να αγωνιστούν κόντρα στην Ιταλία.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε την πρώτη μας νίκη, παρά τις αντιξοότητες που είχαμε στη διάρκεια του αγώνα και πριν από αυτόν.

Η Κροατία δεν είναι ομάδα που θα παρατούσε το παιχνίδι, έχουν αθλητικό εγωισμό, τους δώσαμε κι εμείς αρκετά πράγματα και χαλαρώσαμε στο +16. Δεν έχουμε τέτοιου είδους νοοτροπία και αυτό το παιχνίδι θα μας διδάξει, θα μας δώσει πολλή δουλειά στο βίντεο.

Έχουμε αύριο την Ιταλία που παίζει κι αυτή small ball. Σε ένα τουρνουά δεν σκεφτόμαστε μακριά. Ευχαριστούμε τον κόσμο, ήταν καταπληκτικός.

Πάντα βρίσκουμε κάποιον αθλητή που έρχεται από τον πάγκο είναι σημαντικό. Σήμερα ο Αγραβάνης ήταν καταπληκτικός. Θα δούμε αν θα παίξουν αύριο ο Παπαγιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Έχουμε σεβασμό απέναντι στον Παναθηναϊκό και όλες τις ομάδες που μας παραχωρούν τους παίκτες τους. Θεωρώ πως ο Παπαγιάννης έχει ελπίδες να αγωνιστεί αύριο».

Εκτός αποστολής ο Χουάνκαρ με Λεβαδειακό, επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Previous article

Ανατριχίλα με Γιάννη-Θανάση και τ’ άλλα παιδιά: Δείτε πάθος στον εθνικό μας ύμνο (Vid)!

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.