0

Τρέχουν στον Παναθηναϊκό για να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν έστω την τελευταία στιγμή.

Ο Παναθηναϊκός είναι τελικά η μια ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γιόχαν Χόβε, ο οποίος προορίζεται για αναπληρωματικός στην μεσαία γραμμή.

Το όνομα του Γιόχαν Χόβε ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο, μετά από δημοσίευμα που υποστήριζε ότι δύο ελληνικές ομάδες τον έχουν ψηλά στην λίστα τους, χωρίς ωστόσο να τις κατονομάζει.

Ο παίκτης βέβαια αγωνίζεται στο «8» και ταιριάζει στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με την «SportDay» να αναφέρει σήμερα πως το «Τριφύλλι» είναι η μια ομάδα που τον έχει στο στόχαστρο, με τον Νορβηγό να προορίζεται για αναπληρωματικός στην μεσαία γραμμή.

Υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης ανήκει στην Στρόμσγκοντσετ, έχει πραγματοποιήσει πολύ μεστές και «γεμάτες» χρονιές και η καριέρα του δείχνει πως βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία.

Ο 22χρονος Νορβηγός ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σόνγκνταλ και το 2018 πήρε μεταγραφή στην Στρόμσγκοντσετ, στην οποία έχει κομβικό ρόλο όλα αυτά τα χρόνια και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023.

Στην παρουσία του στην νορβηγική ομάδα μετράει 116 συμμετοχές με 27 γκολ και 10 ασίστ, ενώ έχει και δημιουργικές ικανότητες που του επιτρέπουν να αγωνιστεί και στο «10» και να προσφέρει λύσεις.

Παράλληλα ήταν διεθνής με όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής Νορβηγίας, έχοντας 16 συμμετοχές και 2 γκολ με την Κ21.

Δύο νίκες σε 21 χρόνια: Η Λεωφόρος… στενεύει διαχρονικά για την ΑΕΚ

Previous article

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Ενα ντέρμπι πολύ πιο σημαντικό απ΄αυτό που φαίνεται…

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.