0

Tο προφίλ του παίκτη που γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί

Οι τελευταίες εξελίξεις στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Παρά το δημοσίευμα για τον Τζόναθαν Οσόριο, δεν είναι αυτός ο… εκλεκτός.

Το μυαλό όλων είναι στο ποιοι παίκτες ή ποιος θα έρθει. Η νίκη επί της ΑΕΚ είναι παρελθόν. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει μια μεταγραφή κι εφόσον κάνει την πρώτη, να δούμε αν θα προλάβει να κάνει και δεύτερη. Δεν είναι ο Οσόριο ο παίκτης που πάει να πάρει τώρα. Aν θα κινηθεί για αυτόν αργότερα, δεν το γνωρίζω. Τελειώνουν οι μεταγραφές, τις επόμενες δύο ημέρες θα ξέρουμε

Αν το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που είδαμε και από τους άλλους παίκτες, λίγοι θα θυμούνται την καθυστέρηση. Μην περιμένει ο κόσμος έναν παίκτη τύπου Μπερνάρ. Θα είναι ένας παίκτης που θέλει ο προπονητής και από τη στιγμή που θα συμβεί αυτό, θα πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του Γιοβάνοβιτς

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να έρθει στο «τριφύλλι» ένας παίκτης που θα είναι έτοιμος μετά από δύο μήνες, άρα κάποιοι στόχοι που έχουν γραφτεί, δεν ισχύουν.

Να αποφασίσουμε τελικά: Nα παίζουμε καλύτερη άμυνα ή δεν έχουμε τις απαραίτητες επιθετικές ικανότητες;

Previous article

Ντεμπούτο για τον Αλεξανδρόπουλο στο Champions League

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.