0

Το ρεκόρ του Ρουμάνου προπονητή απέναντι στους πράσινους

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του Δικεφάλου έχει ρεκόρ 7 (νίκες)-0 (ισοπαλίες)-1 (ήττα) με αντίπαλο τους «πράσινους» σε παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ στη Θεσσαλονίκη μετράει μόνο νίκες.

Η πρώτη αναμέτρηση του Ρουμάνου προπονητή με τον Παναθηναϊκό ήταν πριν 5 χρόνια και στις 10 Δεκεμβρίου του 2017. Οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν στην έδρα τους με 4-0 επί του «τριφυλλιού».

Στις 29 Απριλίου του 2018 ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Αθήνα και στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε με νικήτρια με 3-0.

Στις 29/10 του ’18 ο ΠΑΟΚ επικράτησε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στους «πράσινους» με 2-0.

Στις 3 Μαρτίου το ’19 οι «ασπρόμαυροι» ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα και στο ΟΑΚΑ παίρνοντας «διπλό» με το ίδιο σκορ του πρώτου γύρου (2-0)

Με την επιστροφή του στον πάγκο του Δικεφάλου, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε το 5/5. Την περσινή σεζόν οι «ασπρόμαυροι» επικράτησαν του παναθηναϊκού στην Αθήνα με σκορ 1-3.

Η πρώτη ήττα για τον προπονητή του Δικεφάλου ήρθε στα περσινά Play-Off στο γήπεδο της Λεωφόρου με 2-1.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου επανήλθε στις νίκες τον περασμένο Μάιο στο γήπεδο της Τούμπας, αφού η ομάδα του επικράτησε του Παναθηναϊκού με 2-0.

“Στην τελική ευθεία η επαγγελματική Διαιτησία, στα πρότυπα της Premier League”

Previous article

Μποχωρίδης: «Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να πηγαίνει μέχρι το τέλος»

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.