0

Οι πρώτοι επίσημοι αγώνες της χρονιάς πλησιάζουν και ο Λευτέρης Μποχωρίδης τοποθετήθηκε σε αυτούς αλλά και γενικότερα.

Στη 1 και 2 Οκτώβρη θα διεξαχθούν οι πρώτοι επίσημοι αγώνες για το Super Cup της Ελλάδος στη Ρόδο. Είναι το τρίτο το οποίο γίνεται και σηματοδοτεί την έναρξη της φετινής σεζόν. Παναθηναϊκός εναντίον του Κολοσσού και Προμηθέας Ολυμπιακός τα αντίστοιχα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν μια θέση στον μεγάλο τελικό για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα ο Λευτέρης Μποχωρίδης τοποθετήθηκε για τις φιλοδοξίες σε προσωπικό αλλά και συλλογικό επίπεδο. Αυτή θα είναι η έκτη χρόνια του άσσου του Παναθηναϊκού και εκείνος αναφέρθηκε στην βαρύτητα της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Σου δίνει την ώθηση για να ξεκινήσεις καλά. Είναι ένα τρόπαιο, το θέλουμε πολύ. Η ομάδα έτσι έχει μάθει, να διεκδικεί τα πάντα, να πηγαίνει μέχρι το τέλος και να το παίρνει. Θα μπούμε στο γήπεδο, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και ελπίζω να πανηγυρίσουμε στο τέλος”

”Καμία ομάδα δεν θα είναι έτοιμη. Ο Ολυμπιακός θα έχει ένα προβάδισμα, καθώς έχει κρατήσει ένα μεγάλο μέρος του ρόστερ τους, μόνο γι’ αυτό είναι λίγο πιο μπροστά. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο, δεν τα σκέφτεσαι αυτά.

Το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός σαν ντέρμπι είναι δεδομένο σε όλη την Ευρώπη. Και οι ξένοι που έρχονται εδώ, ξέρουν πού έχουν έρθει. Θα τους προετοιμάσουμε κι εμείς, όταν έρθει η ώρα”

Ελπίζω ότι μπορούμε, για εμάς είναι το καλύτερο να έχουμε γεμάτο γήπεδο. Να έχουμε οπαδούς από όλες τις ομάδες, όπως βλέπουμε και στο εξωτερικό, είναι τρομερή εικόνα. Ελπίζω ότι έχει γίνει η αρχή για να το δούμε και στα δικά μας μέρη”

πηγή: paopantou.gr

Ο Λουτσέσκου έχει παράδοση με Παναθηναϊκό

Previous article

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Πούτιν ανακοίνωσε την προσάρτηση των τεσσάρων περιφερειών – Ζήτησε διαπραγματεύσεις με το Κίεβο

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.