0

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Πέμπτη (13/10) στο Βελιγράδι και στάθηκε στην σκληράδα που βγάζουν οι «πράσινοι» στα ματς.

Ο Σέρβος φόργουορντ/σέντερ ήταν από τους καλύτερους του Ερυθρού Αστέρα στη νίκη επί της Μπουντούτσνοστ για την 2η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Συγκεκριμένα σε 15:08 λεπτά συμμετοχής είχε 15 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 8/9 βολές και 3 ριμπάουντ, σ’ ένα ματς όπου δεν αγωνίστηκαν οι ΝέντοβιτςΜάρκοβιτς και Ντόμπριτς.

Μετά το τέλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (13/10, 20:00) στο «Aleksandar Nikolic Hall» λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το ματς. Θα είναι δύσκολο αλλά παίζουμε στην έδρα μας όπου θέλουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην έχει νίκες αλλά παίζουν πάρα πολύ σκληρά. Από εκεί και πέρα έχουμε την ποιότητα για να τους αντιμετωπίσουμε».

Από πλευράς Παναθηναϊκού είναι εκτός ο Νέιτ Γουόλτερς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ντέρικ Γουίλιαμς.

Αϊτόρ: Έκτος ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ σε αναλογία γκολ ανά αγώνα!

Previous article

Το αντίο του Αλβέρτη: «Η κόρνα της λήξης να μην ηχήσει και ο αρχηγός να μην σταματήσει» (vids)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.