0

Με προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (15/10) προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να μην έχει στη διάθεσή του, τους Νέιτ Γουόλτερς και Άντριου Άντριους, ενώ ο Πάρις Λι πραγματοποίησε μέρος το προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (16/10) αναμέτρηση απέναντι στο Λαύριο, για την 2η αγωνιστική της Basket League, με τον τεχνικό του τριφυλλιού, Ντέγιαν Ράντονιτς, να εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Συγκεκριμένα, για ακόμη μία μέρα ο Νέιτ Γουόλτερς που εδώ και μέρες έχει πρόβλημα, έχοντας υποστεί θλάση στο λαγονοψοΐτη, έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ δεν προπονήθηκε ο Άντιου Άντριους ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Σε ότι αφορά τον Πάρις Λι ο οποίος επέστρεψε από το Βελιγράδι με πρόβλημα στο πόδι, ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος και σταδιακά επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν αύριο το Λαύριο (16/10, 16:00), ενώ θυμίζουμε πως ακολουθεί και η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τις Άλμπα Βερολίνου (εκτός) και Μονακό (εντός)

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

 

Με πρωταγωνιστή τον Σγουρίδη ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Εθνικό Πειραιώς!

Previous article

Ντουέιν Μπέικον: Το σύνθημα που φώναξε στο instagram για τον Παναθηναϊκό και έβαλε φωτιά στους οπαδούς! (Vid)

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.