0

Το πρώτο επίσημο έγγραφο που σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Είναι πλέον γεγονός… Τη Δευτέρα ο Κώστας Μπακογιάννης θα κηρύξει την επίσημη έναρξη της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, με συνέντευξη Τύπου και με μία λιτή τελετή εγκαινίων στο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης.

Εξυπακούεται πως δεν θα εμφανιστούν ακόμα… μπουλντόζες στο χώρο, αφού θα διενεργηθεί η δημοπράτηση για την ανάδειξη του κατασκευαστή της αρένας. Ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια, δρομολογείται οριστικά και αμετάκλητα το έργο.

Μάλιστα, εκδόθηκε και το πρώτο έγγραφο, που σχετίζεται με την έκταση στο Βοτανικό. Είναι καθαρά διαδικαστικό και δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο, αλλά δεν παύει να έχει έναν συμβολισμό για την επικείμενη οικοδομική δραστηριότητα.

Πρόκειται για τη διαταγή της Τροχαίας Αττικής, με την οποία αποφασίζεται η διακοπή της κυκλοφορίας πέριξ του οικοπέδου της Διπλής Ανάπλασης, για τις ανάγκες της τέλεσης των εγκαινίων…

Δείτε τη διαταγή:

Για να μαθαίνετε πάντα πρώτοι την αθλητική επικαιρότητα, ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Facebook στο Twitter στο Instagram

Αρχηγική κίνηση από Κουρμπέλη – Η ατάκα του Ιβάν που όλοι ασπάζονται!

Previous article

Με τα φρένα σπασμένα για το 8Χ8 στη Λαμία

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.